To je to što me zanima!

I Kevin Durant ulazi u nogomet

Profesionalne lige u SAD-u još miruju, ali na burzama se zadnjih dana intenzivno trguje. Zvijezda NBA lige tako se bacila u nogometni biznis kao i nedavno James Harden
Vidi originalni članak

Vlasnici NBA momčadi Philadelphia 76ers, NHL kluba New Jersey Devils te engleskog nogometnog kluba Crystal Palace kupili su i pet posto dionica NFL momčadi Pittsburgh Steelers vrijednih 140 milijuna dolara.

Joshua Harris i David Blitzer kupili su dionice koje su do sada bile u rukama Davida Teppera. Međutim, nakon što je Tepper kupio Carolina Pantherse, morao je prodati dionice koje imao u drugom klubu.

POGLEDAJTE VIDEO: Bogdanović puca trice

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema posljednjim podacima, Pittsburgh Steelersi vrijede oko 2.8 milijardi dolara, a većinski vlasnik kluba je obitelj Rooney. Svaki od petorice braće Rooney posjeduje 16 posto dionica kluba koji je šest puta bio pobjednik Super Bowla.

Američki mediji navode kako su Harris i Blitzer navodno zainteresirani i za kupnju udjela u bejzbolskom timu New York Mets.

Bogatstvo Joshue Harrisa procjenjuje se na 4,9 milijardi dolara, dok je Blitzer 'težak' milijardu dolara.

Dioničar je postala i zvijezda NBA lige i Brooklyn Netsa Kevin Durant koji je kupio pet posto dionica MLS nogometne momčadi Philadelphia Union.

Nedavno je James Harden kupio udio u nogometnom klubu Houston Dynamo.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kravojeb Kotarski 16.06.2020.

    nisam procitao clanak i necu ali interesantno bi bilo vidjeti neke od kosarkasa na mjestu golmana u nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare