To je to što me zanima!

I Mario Pašalić će odati počast žrtvama: Força Chapecoense

Pašalić će kao i ostatak momčadi Milana nositi specijalizirani dres posebno napravljen za tragediju koja je zadesila brazilskog prvoligaša Chapecoense
Vidi originalni članak

Milan u prvom treminu nedjeljnog rasporeda od 12.30 sati dočekuje slabašni Crotone na svojem San Siru. Milan, koji više rezultatima nego igrom podsjeća na onaj nekadašnji, veliki je favorit u dvoboju protiv pretposljednje momčadi Serie A.

Svoju priliku od prve minute, prema svim raspoloživim najavama i predviđanjima, trebao bi dobiti hrvatski U-21 reprezentativac Mario Pašalić. On bi u veznoj liniji trebao zaigrati s Locatellijem i Sosom pošto su Bonaventura, Mati Fernandez i Montolivo ozlijeđeni.

Pašalić će kao i ostatak momčadi Milana nositi specijalizirani dres posebno napravljen za tragediju koja je zadesila brazilskog prvoligaša Chapecoense. 'Rossoneri' će tako na lijevom rukavu imati grb Chapecoensea, a na pozadini dresa pisat će "Força Chape". Divna gesta talijanskog giganta.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • šaptač glistama 02.12.2016.

    Jebem vam naslove i sve.pravite reklame za sebe i sprdate se sa poginulim ljudima.iskoristavate sve za jebeni klik...sad dajte pet crvenih kartona,to je moja divna gesta prema poginulima....fuj pljuc...a ako obrisete javite mi se na mail pa da malo popricamo,ljigavci jedni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare