To je to što me zanima!

I Mercedes je predstavio novi bolid: Pogledajte novi W07

Aktualni prvak Lewis Hamilton i njegov momčadski kolega Nico Rosberg otkrili su novi bolid u Barceloni prije početka predsezonskog testiranja. Odvozili su i par krugova u Silverstoneu
Vidi originalni članak

Momčad Mercedesa predstavila je novi bolid za nadolazeću sezonu s kojim će pokušati obraniti dva uzastopna naslova konstruktorskog prvaka.

Aktualni prvak Lewis Hamilton i njegov momčadski kolega Nico Rosberg otkrili su novi bolid u Barceloni prije početka predsezonskog testiranja. Također, prije službenog predstavljanja, Mercedesovi piloti su u petak u Silverstoneu odvozili par krugova u novom bolidu.

Bolid će službeni debi doživjeti u ponedjeljak kad počinju predsezonska testiranja u Kataloniji. 'Srebrne strijele' osvojile su 32 od zadnjih 38 utrka no to bi se lako moglo promijeniti ove sezone. Prvenstveno jer su inženjeri Mercedesa za ovu sezonu napravili novi, inovativni dizajn bolida, a zatim i jer je Ferrari, kako se čini, napravio izvrstan bolid.

- I dok bolid izvana izgleda vrlo slično kao njegovi prethodnici, iznutra je napravljeno puno "mini revolucija", koje ukupno tvore evoluciju za narednu sezonu - rekao je šef tehničkog osoblja Paddy Lowe dok je momčad predstavljala prvi službeni crtež bolida.

 
 
Idi na 24sata

Komentari 8

  • Budni 29.02.2016.

    Svi ostali ste baj ,baj! Nije bitan bolid ,već vozač! LUIS !!!

  • SDP-ov fan 21.02.2016.

    Kad počinje nova sezona

  • strmi007 21.02.2016.

    Dinamoooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare