To je to što me zanima!

I mladi imaju svog Petkovića: Ma Bruno je ipak bolji od mene

Vjerujem u ovu reprezentaciju, ima jako puno talentiranih igrača i nadamo se da možemo ponoviti uspjeh prošle generacije koja se plasirala na Euro, pa i napraviti koji korak više, kaže U-21 napadač Mario Ćuže
Vidi originalni članak

Tko je trenutno najbolji napadač iz Metkovića? Pa Bruno Petković, tko bi drugi..., nasmijao se napadač U-21 reprezentacije Hrvatske Mario Ćuže, koji je na početku sezone došao na posudbu iz Dinama u Istru, i u prve tri utakmice zabio čak šest golova.

Iako po tjelesnoj konstituciji nisu slični, puno je poveznica između Petkovića i Ćuže. Obojica su napadači, obojica rođeni u Metkoviću, obojica zarana otišli iz rodnoga grada, na koncu, obojica su igrači Dinama.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Toliko sličnosti, a uopće se nismo ni poznavali sve dok se nismo upoznali na Maksimiru. Obojica smo rano otišli iz Metkovića, on u inozemstvo, ja u Zagreb i tek tu su nam se putevi spojili - kaže napadač U-21 reprezentacije Hrvatske, koji će večeras protiv Mađara pokušati ponoviti ono što je njegov stariji sugrađanin napravio Slovacima.

Bruno je u sjajnoj formi, baš je moćan i efikasan, i nadam se da ću i ja to ponoviti. Najvažnija je pobjeda, manje je važno tko će zabiti gol.

Škoti se nameću kao najopasniji protivnik u kvalifikacijama za Euro.

- Izbornik nam je ukazao na neke nedostatke u njihovoj igri koje ćemo pokušati iskoristiti. On je već iskusan, tri ciklusa je s reprezentacijom i ima jako dobru sliku onoga što nas čeka, siguran sam da će nas dobro pripremiti. Vjerujem u ovu reprezentaciju, ima jako puno talentiranih igrača i nadamo se da možemo ponoviti uspjeh prošle generacije koja se plasirala na Euro, pa i napraviti koji korak više - nada se Ćuže.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ukralo_pokralo 10.09.2019.

    Gračan nema muda stavito Bradarića na lijevi bok iako je duplo bolji od Sose pa mu zato izmišlja pozicije koje mu ne odgovaraju

  • 10.09.2019.

    Čuj Ćuže iz Metkovića ? Zna svatko iz obližnje okolice Metkovića da to nije istina. Ćuže je iz Ljubuškog, točnije Bijače gdje mu otac lakira automobile...

  • 10.09.2019.

    Petković nije igrač za reprezentaciju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare