To je to što me zanima!

Legendi egipatskog nogometa prijeti kazna javnog bičevanja

Bivši igrač Ajaxa, Rome, Tottenhama, Middlesbrougha, Wigana, West Hama, Rome i legenda egipatskog nogometa Mido, dobio je otkaz u arapskom Al-Wehdaeu, a zbog objave na Twitteru prijeti mu stroga kazna
Vidi originalni članak

Mido nije dobio otkaz iz taktičkih razloga, već zbog svoje objave na Twitteru. Navijači su ipak 'crvena linija' i nadamo se da mu je profil stvarno bio hakiran jer je što se tiče trenerskog učinka stvarno bio poseban, objasnio je potpredsjednik Al Wehde, kluba u kojem je egipatska nogometna legenda Mido donedavno bio trener. 

- Poštujem odluku kluba, ali profil mi je bio hakiran i poduzet ću sve legalne mjere da dokažem svoju nevinost - kratko se osvrnuo Mido na svoj otkaz u arapskom klubu.

Navijači su od njega na Twitteru tražili ostavku, a jednome je spomenuo spolni organ navijačeve rođakinje, a takav rječnik se u Saudijskoj Arabiji smatra teškom uvredom. Tu je objavu Mido odmah izbrisao i objavio kako mu je profil bio hakiran.

Ipak, ovakve uvrede su u Arabiji žestoko kažnjive te bi se Mido ubrzo mogao naći pred sudom gdje će mu prijetiti kazna javnog bičevanja. Dosad su se ljudi za ovakve objave kažnjavali s 10 udaraca bičem.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Joker123 23.03.2019.

    Sve seljacine pozivaju na linc i unistenje arapskih drzava, a zive u najvecoj selendri zaostaloj do je svako drugaciji nepozeljan, i odma posli prijetnji i mrznje idu u crikvu molit boga koji ne postoji

  • Brozo 23.03.2019.

    Ovo nisu istine...

  • ninjah 23.03.2019.

    sve te zaostale arapske vukojebine treba pročistiti napalmom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare