To je to što me zanima!

I Napoli se uključio u utrku za kupnju Ante Rukavine

Zastupnici mladog Hajdukova napadača zatražili su ispisnicu, a među zainteresiranima za Antu Rukavinu navodno su Monaco, PSG i Napoli
Vidi originalni članak

Na stav Hajdukove uprave kako neće zadržati nezadovoljne igrače u momčadi, dva najvrjednija, napadači Nikola Kalinić i Ante Rukavina, odgovorila su zahtjevom za ispisnicama. I dok je Kalinić svoju želju za odlaskom obrazložio nezadovoljstvom, Rukavina je ostao tajnovit.
Nakon utakmice njegovi su se menadžeri sastali s trojkom Nosić-Bajrović-Klarić kako bi ih obavijestili o zahtjevu za ispisnicom te saznali koliku će odštetu tražiti Hajduk.
Navodno su za Rukavinu zainteresirani francuski Monaco i Paris St. Germain te talijanski Napoli, čiji se emisari nisu prijavili u službenom protokolu utakmice s Dinamom.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Hottie 15.05.2008.

    hajduk treba veliku rekonstrukciju i \"dicu koja bi dala život za njihova ajduka\".kao što je mamić jednom rekao trebaju nam igrači koji će ljubioti grb svog kluba.rukavino ti si jedna balavurda koja nigdje neće uspjeti.šošo će pare zaraditi a ti ćeš klupu grijati.ma di ćeš ti da mi je znati.tebi je najveći doseg ona dobra polusezona,pazi polusezona u hajduku.

  • Silvaa 15.05.2008.

    propalica...ak nemre u HNL-u ništa kako bude onda vani ? primjer Bošnjak je u HNL ubijo,a vani je propalica...uvijek su se svi prvo pokazali u ligi slabijoj i onda u jakoj,ovaj Rukavina nemre igrat ni u 2...

  • torcida_4ever 15.05.2008.

    ruki uopce nije toliko los ja neznam sta ga svi vrijedate!!! meni je zao sto odlazi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare