To je to što me zanima!

I nije kazalište snova, prije je ruševina: Miševi na Traffordu

Kazalištem snova, kako zovu Unitedov stadion Old Trafford, trče miševi, pojedine slavine u WC-u ne rade, cijevi puštaju. To je u izvještaju napisao sanitarni inspektor
Vidi originalni članak

Miševi, slabo kuhana piletina i pokvarena puretina, neki su od problema na koje je naišla sanitarna inspekcija na stadionima u Premiershipu.

Kazalištem snova, kako zovu Unitedov stadion Old Trafford, trče miševi, pojedine slavine u WC-u ne rade, a cijevi puštaju. To je u svojem izvještaju napisao sanitarni inspektor koji je posjetio dom trenutačno vodeće momčadi Premierlige.

Stadion Etihad, na kojem igra Unitedov gradski rival City, dobio je peticu za čistoću.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • novoselmario8 16.01.2013.

    Bio sam tamo prije dvije godine,i nisam vidio niti jednog miša,stadion je ko da je jučer izgrađen,ili je to zato jer sam ja naviknut na ova naša rugla.A vidio sam i Etihad stadium samo izvana,taj pak izgleda ko da je izgrađen 2150 g. pa vremenskom mašinom vračen u današnjicu.

  • poljoo 16.01.2013.

    ako je pravi seik gazda nece dopustiti da mu stadion bude prljav i da je mnogo veci, ne zbog novca i ugleda, nego mu to nalaze vjera! Ako nije cisto ne bi se smatrao mozda ni muslimanom :)

  • istjerivač 16.01.2013.

    koga treba istjerati? miševe!? ajmo svi van! funte primamo... Deratizacija d.o.o.

Komentiraj...
Vidi sve komentare