To je to što me zanima!

I. Olić izgurao Lucu Tonija u drugu momčad Bayerna

Louis van Gaal, novi trener Bayerna, odlučio je dosadašnju zvijezdu ove bavarske momčadi, Talijana Lucu Tonija, preseliti u drugu momčad...
Vidi originalni članak

Od trenutka kada je iz nizozemskog prvaka AZ Alkmaara došao u Bayern, Van Gaal je davao do znanja da ne računa na Tonija, već da daleko više povjerenja ima u ovoljetno pojačanje iz Stuttgarta, Marija Gomeza i našeg Ivicu Olića. Sada je to i službeno pokazao slanjem Tonija u drugu momčad, a sve je obrazložio stavom da je Toni u jako lošem fizičkom stanju. Ovakav potez bi se mogao logično opisati kao novi korak Tonija prema izlaznim vratima bavarskoga kluba, a podsjetimo da su od ranije za njega interes pokazivali Milan, Tottenham, Fenerbahçe i Wolfsburg. Podsjetimo i da je 32-godišnji Toni u Bayern došao iz Fiorentine, te je u minhenskom klubu igrao protekle dvije sezone, a trenutačno je još uvijek jedna od prvih opcija talijanskog izbornika Lippija za prvog napadača u "azzurrima".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Marđo 24.07.2009.

    bio on u formi ili ne, pored olica nemoze igrat!! olic ima i bolji udarac i trkacki je jaci

  • VezanIPriveden 23.07.2009.

    Izgleda da si ti teški debil, ti uspoređuješ tonija sa ljudima koji znaju igrat nogomet, kao ibra, crouch, i ostali što znaju igrat...DE SRAMI SE SA SVOJIM KOMENTAROM...DEBILČINOO...nemaš pojma o nogometu, toni je zadnje 2 godine očajan !! na stanu njegovi uspjesi u palermu i fiorenitini !!! katastrofičan si momak 1!!

  • bajča 23.07.2009.

    tako to rade hrvati!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare