To je to što me zanima!

I ona putuje na Olimpijske igre: Lada Rojc sudit će u Londonu

Uz hrvatske Olimpijce u Londonu će nastupiti i hrvatska sutkinja. Lada Rojc, učiteljica geografije trebala bi suditi tri utakmice ovog ljeta na Olimpijskim igrama
Vidi originalni članak

Hrvatskoj sutkinji Ladi Rojc pripala je čast da sudi na Olimpijskim igrama ovog ljeta u Londonu.

Učiteljica u osnovnoj školi u Velikoj Gorici, tri se godine bavila nogometom, a potom se ipak odlučila na sudačku karijeru u Londonu će biti jedna od pomoćnih sutkinja.

- Nadam se da ću suditi bar dvije ili tri utakmice. Bilo bi lijepo kada bi bila ona otvorenja, ali nije bitno - rekla je 38-godišnja sutkinja.

Inače profesorica geografije u osnovnoj školi Eugena Kumičića u Gorici postala pomoćna sutkinja na Fifa-inoj listi 2005. godine, a odlazak u London bit će joj veliki uspjeh u karijeri.

Lada je već sudila u finalu Europskog prvenstva  u Finskoj, sudila je i na Svjetskom prvenstvu U-17 u Čileu i prošle je godine vodila susret Svjetskog prvenstva U-20 u Njemačkoj Olimpijske su igre posljednja stepenica koja joj je nedostajala u karijeri i kako sama govori veliko priznanje.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • oxygen 16.04.2012.

    Pitam se ko ovoj novinarki dade hrvatski 2 ? jer se ne kaže geografija nego zemljopis

  • MatejŠorli 16.04.2012.

    svaka čast

  • Jugaš_1 15.04.2012.

    jaooo pa ja osobno znam 2 suca iz Hrvatske koji će ić sudit olimpijadu, al naravno to nije nogomet pa vi o tome nećete pisat

Komentiraj...
Vidi sve komentare