To je to što me zanima!

I Pamiću prijeti duga pauza: 'U šoku sam zbog teške ozljede'

Zarotirala mu se stajna noga i velika je vjerojatnost kako se radi o ozljedi kakvu imaju Taravel i Addy, rekao je Zoran Mamić o teškoj ozljedi Zvonka Pamića...
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama ove polusezone kao da su ureknuti s ozljedama pa je tako, nakon Taravela i Addyja, na listi teško ozlijeđenih i Zvonko Pamić.

Veznjak 'modrih' napustio je igru protiv Slaven Belupa u 70. minuti zbog ozljede, a prema prvim prognozama, stanje je ozbiljno kao i u slučaju francuskog i ganskog igrača.

- Moram priznati da sam u šoku zbog teške ozljede Zvonka Pamića. Zaista je nevjerojatno što nam se događa. Magnetska će pokazati detalje, ali ne izgleda dobro. Zarotirala mu se stajna noga i velika je vjerojatnost kako se radi o ozljedi kakvu imaju Taravel i Addy, odnosno Husejinović, prednji križni ligament - rekao je za službenu stranicu nezadovoljni Zoran Mamić nakon 2-0 u Koprivnici.

Zoki zamjera igračima na pristupu u prvom poluvremenu.

- Prije utakmice sam pitao igrače je li uopće znaju kakvu utakmicu igraju jer nisam dobio dojam da igramo utakmicu za finale Kupa, niti u medijima niti nigdje. Polufinale Kupa, a kao da smo igrali prijateljsku utakmicu. Naravno, odgovornost nije samo na igračima nego i na meni, ali jednostavno nisu imali osjećaj važnosti utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • nikluk20 13.03.2014.

    loši kondicijski treneri koji neznaju svoj posao rezultat su skoro 90% ozljeda u dinamu....to se odavno zna...

  • d-82 13.03.2014.

    tri ozljede koljena u kratkom vremenskom periodu znak su nestrucne pripreme,bilo da se radi o pretreniranosti ili podtreniranosti... jedna ozljeda moze biti slucajna,na dvije se vec postavlja pitanje,nakon trece nema greske. tako je to kad ekipu priprema z&z bratija....

  • mdoroslo 13.03.2014.

    Ako je pukao prednji križni ligament 6 mjeseci oporavka do početka laganog treninga.

Komentiraj...
Vidi sve komentare