To je to što me zanima!

I Sanja Jovanović je kao mala bila luda za tenisom

Svjetska prvakinja u plivanju Sanja Jovanović, na teniskim terenima u Dubrovniku družila se s klincima te se prisjetila svojih teniskih iskustava
Vidi originalni članak

Eee, nisam zaboravila igrati tenis. Ali zaluđenost tenisom je trajala dok sam bila mala. Poslije sam počela plivati i bilo je gotovo s teniskom karijerom, rekla je Sanja Jovanović, koja je prva posjetila Kid’s Day u organizaciji dm-a na dubrovačkom Lapadu.
Ekshibicija stoljeća, kako već nazivaju povijesni meč Johna McEnroea i Gorana Ivaniševića na Stradunu, glavna je tema među “gosparima”. Plivačica je oduševljena idejom...
- Nažalost, neću moći gledati meč. Tad sam u Splitu na državnom prvenstvu pa ću propustiti meč stoljeća na Stradunu. Baš sam htjela upoznati McEnroea, ali bit će valjda druge prilike - kaže 23-godišnja svjetska prvakinja u plivanju, koja je na teniskim terenima na Lapadu bila u pratnji blizanke Tanje.
Podržala je dm-ovu akciju pod sloganom 'Zaštiti se... i neka cijeli ovaj svijet sja u suncu'.
- To je nastavak naših edukativno humanitarnih projekata. Cilj je osvijestiti sportaše, malu djecu, rekreativce, naše drage tenisače i druge o opasnostima sunca te ih informirati o pravilnim načinima zaštite od UV-zraka - rekla je Marinka Akrap, članica uprave dm-a.
Upravo tim povodom je popularni trgovački lanac svim vrtićima u Hrvatskoj darovao paket proizvoda za zaštitu od sunca, ali i edukativne dječje brošure.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare