To je to što me zanima!

I Splićani pljeskali dinamovcu: Pogledajte majstoriju Kanjuha

VOLEJ U RAŠLJE Splitski navijači pljeskom su nagradili golčinu Kanjuha iz Futsal Dinama. Split Tommy slavio je u prvoj polufinalnoj utakmici doigravanja
Vidi originalni članak

Split Tommy slavio je protiv Futsal Dinama 7-6 nakon produžetaka u prvoj utakmici polufinala doigravanja 1. HMNL.

Navijači na Gripama vidjeli su atraktivnu utakmicu i mnogo lijepih golova, a možda i najljepši bio je onaj Dinamovog Davora Kanjuha. Split je vodio 4-2, Capar je pronašao Kanjuha sa svoje polovice, a ovaj je iz prve volejem zabio u rašlje.

Čak su i Splićani zapljeskali ovom golu. 

Pogledajte golčinu Kanjuha na 1:24:30

Split poveo, uzvrat u Zagrebu

Futsal Dinamo je u Split doputovao bez ozlijeđenih Franje, Majića i Pezelja, na noge velikom favoritu. No zagrebačka momčad odigrala je jednu od najboljih utakmica protiv splitske momčadi, a gledatelji su mogli uživati u igri obje momčadi. 

Dinamo je poveo 2-0 golovima Horvata i Perkovića, Davi i Jelovčić vraćaju na 2-2, da bi Jelovčić s nova dva gola doveo Split u vodstvo 4-2. Kanjuh je potom zabio onaj fantastičan gol, a Ziberi je izjednačio na 4-4 u posljednjoj minuti regularnog dijela. 

Penava je šokirao Splićane u produžetku i Dinamo je opet poveo. No to je trajalo samo minutu. Genario je zabio za 5-5, a Davi za 6-5.

Perković vraća Dinamo u igru, ali Neto zabija za konačnih 7-6.

Uzvrat je u Zagrebu pred praznim tribinama nakon kazne koju Futsal Dinamo odrađuje zbog incidenta i napada navijača na golmana Nacionala.

U finale će onaj tko prvi dođe do dvije pobjede.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • vinaco29 18.05.2016.

    odlična utakmica , svi koji su je gledali ili preko yotubea ili uživo su sigurno uživali i strepili za svoju momčad.

  • NIAGARA HAJDUK 18.05.2016.

    Cemu cuđenje? Split voli nogomet i dobre nogometne poteze, a borimo se protiv mocvara i mafija. Ovo je prekrasan gol koji zaslužuje pljesak.

  • DALMATINKA 17.05.2016.

    svaka čast

Komentiraj...
Vidi sve komentare