To je to što me zanima!

I Tevez napao Fergusona: Trebao sam igrati 90 min.

Poput Cristiana Ronalda, i Carlos Tevez je kritizirao taktiku Sir Alexa Fergusona nakon poraza od Barcelone (2-0) u finalu LP-a
Vidi originalni članak

Iako je Tevez dobio priliku protiv Barcelone, zamijenivši na poluvremenu Andersona, on smatra da je trebao započeti od prve minute.
- Želio sam započeti od početka protiv Barcelone, ali trener je odlučio drugačije. Da je strategija bila više napadački orjentirana od prve minute, mislim da bi rezultat možda bio drugačiji - rekao je Tevez koji, prema pisanju The Suna, nakon poraza od Barcelone nije sjeo u avion zajedno sa svojim suigračima, već je odletio za Buenos Aires na okupljanje argentinske reprezentacije za kvalifikacijske susrete za SP 2010. s Kolumbijom i Ekvadorom. Čini se tako da su Tevezovi dani u klubu s Old Trafforda odbrojani, iako je uprava navodno napokon pristala trajno otkupiti njegovo vlasništvo od tvrtke MSI i plaititi 25.5 traženih milijuna funti.
- Gdje ću igrati u budućnosti će uskoro biti poznato. Moji agenti trenutno vode pregovore i čekam da mi jave novosti - dodao je ovaj 25-godišnji napadač, za čije je usluge dosad navodno najveće zanimanje pokazao Liverpool.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • majmun66 29.05.2009.

    sir Alex je stari lisac,nema šanse da taj debil zna bolje od njega

  • ddino 29.05.2009.

    vrijeme je Fergusonu da pokupi stvari i ode sa svom tom lovom negdje uživat

  • user_32960 29.05.2009.

    sad su svi odjednom pametni a jedini je Alex blesav... daj molim te, pa cijela ta momcad zajedno u cijelim zajednickim karijerama nece osvojiti sta je on osvojio, zato je bolje da ne seru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare