To je to što me zanima!

I to je moguće: Riera došao u Zavrč i igrat će za 2000 eura

Mislim da mogu biti uzor mlađim igračima i pomoći im iskustvom, rekao je Albert Riera po dolasku u mali slovenski Zavrč u kojem će igrati zajedno s 14 Hrvata
Vidi originalni članak

Ne tako davno Albert Riera (33) igrao je za Liverpool, Manchester City i španjolsku reprezentaciju, plaća mu je bila milijunska. Danas je došao u slovenski Zavrč za 2000 eura na mjesec.

- Spreman sam se podrediti momčadi kako bismo bili što uspješniji. Mislim da mogu biti uzor mlađim igračima i pomoći im iskustvom. Uvjeren sam da možemo napraviti velike rezultate - rekao je Španjolac koji će, umjesto s Xavijem, sad igrati s Datkovićem i Mužekom.

Riera je za reprezentaciju Španjolske odigrao 16 utakmica, a bio je član momčadi koja je 2009. godine osvojila treće mjesto na Kupu konfederacija.

Inače, u momčadi Zavrča trenutačno igra čak 14 hrvatskih nogometaša. A isti taj Zavrč, bez Riere u sastavu, jučer je pobijedio Maribor Krune Jurčića. Sudac utakmice je zbog nereda navijača produljio utakmicu čak 20 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Chris_McCandless 20.09.2015.

    Svaka čast... Riera je inače stvarno bio dobar, i u Španjolskoj i u Engleskoj. Jedan od posljednjih pravih driblera koji braniče nije izbacivao samo pomoću brzine.

  • Glasaj za HSP1861 20.09.2015.

    da zavrc

  • ZaDomKa 20.09.2015.

    Bil je jako dobro lijevo krilo u Espanyolu onih godina kad je taj klub igral finale KupaUefe.. poslje toga nije više bil na toj razini

Komentiraj...
Vidi sve komentare