To je to što me zanima!

I Uefa prepoznala: Oršićevu bombu proglasili golom kola

Bio je to Oršićev drugi pogodak u Europskoj ligi, a treći u Dinamovim europskim nastupima ove sezone. Mislav Oršić je Dinamov rekorder ukupno 21 pogotkom u europskim natjecanjima
Vidi originalni članak

Pogodak Dinamovog napadača Mislava Oršića, koji je hrvatskom prvaku donio pobjedu (1-0) na gostovanju kod West Hama na londonskom Olimpijskom stadionu, proglašen je za najljepši gol zadnjeg kola grupne faze Europske lige.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bio je to sjajan udarac, snažan i precizan, koji je hrvatski reprezentativac uputio desnom nogom, kad je bio oko dva metra udaljen od kuta kaznenog prostora na lijevoj strani.

Gol pogledajte OVDJE

Oršić je u 3.minuti dvoboja loptu pogodio vanjskim dijelom kopačke i pogodio suprotan gornji kut vrata. Vratar West Hama Alphonse Areola ispružio se koliko je mogao, ali je lopta u svom letu prošla preko ispružene ruke francuskog čuvara mreže i od vratnice se odbila u mrežu.

Bio je to Oršićev drugi pogodak u Europskoj ligi, a treći u Dinamovim europskim nastupima ove sezone. Mislav Oršić je Dinamov rekorder ukupno 21 pogotkom u europskim natjecanjima, a čini se da je posebno inspiriran protiv engleskih klubova.

Još uvijek je u svježem sjećanju njegov "hat-trick" protiv Tottenhama u Maksimiru, 18. ožujka ove godine, kojim je Dinamu donio plasman u četvrtfinale Europske lige.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • nokia8 10.12.2021.

    Realno ovo je greska 2-3 golama VH, ali da je lep gol jeste.

  • fernandes11 10.12.2021.

    a livajiiin gol, kaj s tim

  • Superheroj s Podunavlja 10.12.2021.

    Pola ekipe West Hama nema profesionalni ugovor, a Dinamo na jedvite jade pobjedio i sad ne šute. Neki ljudi nemaju srama.

Komentiraj...
Vidi sve komentare