To je to što me zanima!

Werder i Galatasaray ušli su u utrku za dovođenje Kranjčara

Dio turskih medija piše kako zanimanje za Kranjčara pokazuje Galatasaray koji također proživljava teške trenutke. Tek je na sedmom mjestu turske Superlige
Vidi originalni članak

Prema izvještaju Sky Sportsa, u utrku za hrvatskim nogometnim reprezentativcem Nikom Kranjčarom, koji je na izlaznim vratima Tottenhama, uključio se i njemački Werder...

Naš veznjak ove sezone dobiva vrlo malo prilika u momčadi Harryja Redknappa, a menadžer Spursa je prije nekoliko dana upalio zeleno svjetlo za njegov odlazak. Dakako, ukoliko ponuđena odšteta zadovolji sjevernolondonski klub.

To nije bio slučaj s Evertonom koji je Tottenhamu ponudio tri milijuna funti što je Redknapp odbio. Engleski mediji procjenjuju da bi Kranjčar, kojem ugovor istječe u ljeto 2013. godine, mogao napustiti White Hart Lane za pet milijuna funti.

Zasad nema informacija je li Werder, koji je trenutno tek na 14. mjestu u Bundesligi, spreman platiti toliki iznos.

Dodajmo ovome i da dio turskih medija piše kako zanimanje za Kranjčara pokazuje Galatasaray koji također proživljava teške trenutke. Tek je na sedmom mjestu turske Superlige s velikih 17 bodova zaostatka za vodećim Trabzonsporom.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • trubica 27.01.2011.

    potpisao za fulham

  • kun aguero 27.01.2011.

    ko je tebi sta reko...

  • Zdravko_Mamić 27.01.2011.

    ako želite ja ću njega dovesti uopće nije problem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare