To je to što me zanima!

I Xavi prati Euro u Hrvatskoj: Ovo je najbolji futsal Europe

Jako volim futsal, pratim ga, posebno nastupe Španjolske. U futsalu se ističe talent igrača koji se u velikom nogometu ponekad zagubi, rekao je 'šef' Barcelonine veze
Vidi originalni članak

Europsko prvenstvo u futsalu u Hrvatskoj velikom posjetom u zagrebačkoj i Spaladium Areni privukao je veliki broj ljubitelja ovog sporta, ali natjecanje je izašlo iz malonogometnih okvira te ga je pratio i jedan od najvećih nogometaša današnjice, 'alfa i omega' Barcelone Xavi Hernandez.

- Ne propustite pogledati najbolji futsal u Europi - pozvao je osvajač Lige prvaka i Primere ljubitelje ovog sporta za službenu stranicu natjecanja.

- Jako volim futsal, pratim ga, posebno nastupe Španjolske. U futsalu se ističe talent igrača koji se u velikom nogometu ponekad zagubi, a vide se i brojne druge pojedinosti. Osjeti se kvaliteta, klasa i taktičko znanje - rekao je Xavi čiji će sunarodnjaci, apsolutni vladari u ovom sportu igrati polufinale protiv Talijana u četvrtak.

Idi na 24sata

Komentari 89

  • FRANEO 09.02.2012.

    nemogu da vjerujem koliko težak i neispunjen život ima doc. gangrena... portal 24 sata mu ispunjava život. žalosno doc... stručna pomoć nebi loše došla znaš...

  • MatejSlusamempecetr 09.02.2012.

    Vidi ga na slici ko neki drogreas xd

  • HercegSvabo 09.02.2012.

    Xavi ponedeljkom ga davi

Komentiraj...
Vidi sve komentare