To je to što me zanima!

Kalinić ipak u Hong Kongu: Ne poštuju ga, on je gotov s njima

Napadač Blackburn Roversa otputovao je s momčadi u Hong Kong gdje će njegova engleska momčad sljedeći tjedan nastupati na Premier League Asia Trophyju
Vidi originalni članak

Priča Nikole Kalinića polako poprima sličan scenarij kao sapunica Luke Modrića. Nikola želi napustiti Blackburn, no u klubu ne žele ni čuti za razgovor o odlasku i hrvatski reprezentativac je nakon službenog zahtjeva za transferom zaprijetio da neće otputovati na turnir u Hong Kong.

- Nikola ne može igrati za Hrvatsku ako ne igra za Blackburn. Mora otići. S Blackburnom je završio - oštro je komentirao Nikolinu situaciju u klubu njegov zastupnik Tomislav Erceg.

Kalinić bi želio napustiti klub jer mu trener Kean ne želi zajamčiti mjesto u prvoj momčadi. Posljednjih dana engleski mediji pišu da je klub u koji želi prijeći ukrajinski Dnjipro.

- Nikolu ne poštuju u klubu. Pokušavao je u petak cijeli dan doći do nekoga od vodećih ljudi u klubu kako bi obrazložio svoju želju za odlaskom. Čak smo zvali u Indiju vlasnike kluba, kao što smo neuspješno također pokušavali doći do menadžera Keana. Nitko nije želio razgovarati s nama - rekao je za Mirror Tomislav Erceg nastavivši:

- Imamo ponudu za Nikolu. S bonusima prelazi granicu od šest milijuna funti - zaključio je Erceg.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • modli 23.07.2011.

    baš kao i u tottenhamu kranjčara tako i ovdje podcjenjuju kalinića... sve mi se čini da je i englesku zahvatila menadžerska mafija koja odlučuje tko igra a tko ne... eto bar u nečemu kopiramo engleze

  • BMW M3 23.07.2011.

    valjda im treba da puca penale

  • kimi91 23.07.2011.

    ja mislio da će igrat u hong kongu

Komentiraj...
Vidi sve komentare