To je to što me zanima!

'Ibra, barabo! Pa ovo što je on napravio gore je nego hukanje'

Tofko Dedić Toti razočaran je odbijenicom Zlatana Ibrahimovića. Predstavnik Roma htio je darovati Zlatanu majicu za borbu protiv rasizma. Sad razmišlja i o tužbi...
Vidi originalni članak

Tofko Dedić Toti prišao je Ibrahimoviću s bijelom majicom u ruci. Ovaj ga je pogledao i otjerao. Pripadnik romske manjine razmišlja tužiti ga zbog rasizma.

- Ibrahimović je balkanska baraba! Utučen sam, ne mogu vjerovati da je to napravio - kazao je Toti, koji je ambiciozno krenuo u akciju.

- Evo, sjedim i čekam Zlatana Ibrahimovića. Želim mu darovati majicu koja promiče borbu protiv rasizma. Odštampao sam i njegovo prezime - veselo je pričao Toti sjedeći u predvorju zagrebačkog hotela Sheraton.

Pola sata poslije iz sobe se spustio najbolji švedski napadač. Toti je brzo uzeo majicu...

- Zlatane, može samo jedna sekunda? Želim ti darovati ovu majicu - prišao mu je Toti.

Šveđanin je pogledao glasnogovornika nogometnog saveza i pitao:

- Tko je ovaj? Je li u protokolu?

Glasnogovornik je slegnuo ramenima, a Zlatan samo procijedio: “Vozi”. I otišao.

- Razmišljam i o tužbi. Slao sam pisma predsjedniku Fife, Seppu Blatteru, Uefi sam također pisao. Pa to je gore nego nedavno hukanje Belleu, igraču Istre - završio je Toti vadeći iz fascikla kopije poslanih dopisa.

Svi su za Totija, osim Zlatana

Toti je planirao predati majicu s natpisom: “Sportom protiv diskriminacije, rasizma i nasilja”.

- U mojim projektima sudjelovali su Beckenbauer, Capello, Platini, Ševčenko, Džeko... On je prvi koji je odbio - rekao je Tofko Dedić Toti.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • velo 09.03.2012.

    aaaaaaaaaa

  • Aguero87 07.03.2012.

    Strogo kažnjavati lažne rasističke optužbe, pa totija lipo u zatvor, ili izgon iz države, ma ko mi sve danas oce krojit zakon... ma mrš!!!!!!!

  • Ragusino 06.03.2012.

    cudno da zlatan nije uzeo tako skupi "poklon" za kojim toliko cezne(nema jadan niti jednu majicu),jer su obojica pripadnici iste rase(istina zlatan polovicno)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare