To je to što me zanima!

Ibra novim karate golom došao do jubilarnog 500. u karijeri...

Zlatan Ibrahimović još je jednom oduševio nogometnu javnost novim maestralnim golom kojim je došao do svog jubilarnog 500. u karijeri te tako postao tek treći aktivni igrač koji ima 500 ili više zabijenih golova...
Vidi originalni članak

Bivši švedski reprezentativac Zlatan Ibrahimović odigrao je novu zapaženu ulogu u porazu svog LA Galaxyja protiv aktualnog prvaka Toronta 5-3. 

U 43. minuti utakmice, Ibra je još jednom pokazao svu raskoš svog talenta kada je novim karate potezom pospremio loptu iz leđa golmana Toronta nakon sjajnog dodavanja Jonathana dos Santosa i tako došao do svog jubilarnog 500. gola u karijeri.

Meksikanac je poslao dugu loptu za Šveđanina koji je svojim potezom oduševio nogometnu javnost po tko za koji put. Poslao je Zlatan tu loptu u mrežu vanjskim dijelom kopačke, iz okreta, te tako smanjio rezultat na 3-1.

Zahvaljujući tom golu, Ibra je postao tek treći aktivni nogometaš koji je zabio 500 golova, a osim njega, od aktivnih nogometaša, tu su još Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.

Tih 500 golova Ibrahimović je rasporedio tako što je za reprezentaciju zabio 62 gola u 116 nastupa dok je ostale zabijao na klupskoj razini za Malmö FF, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, ​​AC Milan, PSG, Manchester United i Galaxy.

Iako je taj Ibrahimovićev gol dao krila njegovim suigračima, koji su uspjeli doći čak i do 3-3, na kraju su ipak poraženi zahvaljujući golovima Osoria i Chapmana iz 75. odnosno 94. minute.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • danko1471991 17.09.2018.

    Pa lik ima crni pojas u karateu pa nije ni čudo da može ovakve akrobacije izvoditi(a imao ih je jako puno tokom karijere)...

  • kontramrakukontrasili 16.09.2018.

    Ovaj u crvenom dresu ga gleda ko mađioničara.Jedan je Ibra i uz sve svoje mane,ipak je poseban

  • whitest kid alive 16.09.2018.

    Definicija killer napadaca, bog 16erca

Komentiraj...
Vidi sve komentare