To je to što me zanima!

Ibra odlazi: Da, ovo je možda moja zadnja utakmica u PSG-u

Zlatan Ibrahimović ponovno će promijeniti klub. Njegova karijera u PSG-u je prema svemu sudeći završila i Šveđanin je rekao kako će idući tjedan objaviti gdje će igrati
Vidi originalni članak

Ptica selica svjetskog nogometa Zlatan Ibrahimović (33) najavio je novu promjenu dresa. Nakon utakmice francuskog superkupa rekao je kako bi to vrlo lako mogao biti njegov oproštaj od PSG-a.

Da, ovo je bila možda moja zadnja utakmica u dresu PSG-a - rekao je legendarni Šveđanin te dodao: 

- Sljedeći tjedan bit će ključan po pitanju gdje ću nastaviti svoju karijeru.

PSG je pobijedio Lyon 2-0 te tako osvojio četvrti trofej ove godine, a Zlatan, za razliku od mnogih drugih, nije glumatao već je otvoreno priznao da vrlo vjerojatno napušta pariški klub.

Nova destinacija? Nitko još ne može sa sigurnošću to reći, zainteresiranih ima na pretek. Milan i Manchester United prednjače, spominje se Fenerbahče, a posljednje informacije govore da je odbio Galatasaray. Do sada je igrao za Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan i PSG. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • eroHercegovac 03.08.2015.

    Po spanjolskim respektiranijim portalima, ne ovih kao ovaj na kom pisem pise se da dolazi u RM a panjina benzema da ide u ManUtd. Ako koga zanima nek se raspita, ili sam procita na njihovim portalima. Ja sam dao trag, negdje sam procita da je Sindric, inace novinar ovog portala reko da oni prate i komentare pa naprave pricu, pa evo, ja sam im dao trag, navod, sad nek malo proceprkaju pa sloze jednu kvalitetnu pricu sa pozadinom. Isprva je sve demantirano jer se jos ceka rasplet sa DiMariom koji bi trebo do srijede potpisat a onda ce panjina u Man jer je sad to uvjet za deGeu i onda Ibra potpisiva za kraljeve, znaci malo ce sve potrajat bit ce i demantija al kako ovi kazu a nisu zutilo od portala izgleda da ce bit kak sam napisao

  • DoridDragović 02.08.2015.

    u Arsenal!

  • niner 02.08.2015.

    i naravno jos jucer zu potvrdili da je izjava lazna ali ne 24 sata to ne smeta

Komentiraj...
Vidi sve komentare