To je to što me zanima!

Ibra se vraća u Milan? Raiola potvrdio: 'Spremni smo za to'

U ovom trenutku to nije mogućnost jer trenutno nismo u pregovorima s klubom, ali smo spremni na razgovor. Ne otvaram vrata za povratak, ali ih ni ne zatvaram, rekao ja Raiola o mogućem povratku Ibre na San Siro
Vidi originalni članak

Senzacija na pomolu! Agent Zlatana Ibrahimovića Mino Raiola potvrdio je glasine da je Šveđanin spreman za veliki povratak na San Siro

Temperamentni napadač trenutačno nastupa za LA Galaxy u čijem dresu uistinu briljira. Zabio je 20 golova u 24 utakmice zbog čega se našao na radaru brojnih europskih velikana iako ima već 37 godina. 

Među njima je i Milan, klub za koji je Ibrahimović igrao dvije sezone, u razdoblju od 2010. do 2012. godine, a tamo je ostavio velik trag. Odigrao je Ibra za 'rossonere' 85 utakmica u kojima je zabio 56 golova uz 24 asistencije, a osim toga, osvojio je jedan naslov talijanskog prvaka te jedan talijanski Superkup. 

- Uvijek postoje svakakve glasine. Pa cijeli svijet me želi i to je u redu - kratko je, u svom stilu, rekao Ibrahimović o mogućem povratku u Milan. 

Međutim, njegov agent Mino Raiola navodi kako su oni spremni na razgovore, ali i na mogući senzacionalni povratak Zlatana na San Siro. 

- U ovom trenutku to nije mogućnost jer trenutno nismo u pregovorima s klubom, ali smo spremni na razgovor. Sada su u Milanu napokon normalni ljudi i pouzdani vlasnici. Ne otvaram vrata za povratak, ali ih ni ne zatvaram. Postoji veliko poštovanje između Ibrahimovića i predsjednika Milana Leonarda. Zlatan je imao prekrasne trenutke u Milanu i tamo je ostavio dio svog srca, baš kao i u Parizu - rekao je Raiola pa nastavio:

- Zlatan nikada nije tražio nekakve garancije jer zna da se to zarađuje na treninzima. Međutim, morali bi znati pod kojim uvjetima bi ga Milan ili neki drugi klub želio dovesti - zaključio je Ibrin agent.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Dalmatinac92 07.10.2018.

    Da se bar ibrakadabra vrati

  • Boki8 06.10.2018.

    Milan treba Zlatana da postroji i samara igrace on bi uveo red i disciplinu na ternu prvo svojim zalaganjem sto puno znaci da svi ostali moraju dati sve od sebe. A i da mladim igracima prenes svoje iskustvo i pobjednicki mentalitet.

  • kele2 06.10.2018.

    Ibrahimovic je jedna zvijer od igrača građa tijela, ubojiti stav a tek golovi koje daje su nevjerojatno on može dati gol sa bilo kojim djelom tijela osim ruke naravno, on u svojoj karijeri nije osvajao europske naslove, 4 sezone je bio u psg a tu je samo vrijeme izgubio, da je bar bio u Barceloni ili realu ili bayern od tih momčadi ko bi ga imao bio bi nezaustaljiv, moga je ostati u man unitedu ne u ameriku ići

Komentiraj...
Vidi sve komentare