To je to što me zanima!

Ibra treneru: Vjerujete u Isusa? Dobro, znači vjerujete u mene

"Ibrahimović je prišao Ancelottiju i pitao ga vjeruje li u Isusa. Trener je rekao kako vjeruje. Ibra mu je odgovorio "Dobro, treneru, znači vjerujete u mene. Opustite se"
Vidi originalni članak

Paris Saint-Germain 2013. osvojio je prvenstvo prvi put nakon 19 godina suše. Magazin FourFourTwo objavio je intervju s veznjakom Marco Verrattijem u kojem Talijan otkriva kako je Ibrahimović motivirao suigrače, ali i trenera Ancelottija.

PSG je 12. svibnja gostovao kod Lyona. Pobjeda je značila naslov prvaka. Carlo Ancelotti bio je nervozan uoči utakmice pa ga je smirio Ibrahimović.

- Bili smo spremni za utakmicu. Carlo Ancelotti je bio malo napet. Ibrahimović mu je prišao i pitao ga vjeruje li u Isusa. Ancelotti je rekao kako vjeruje. Ibra mu je odgovorio "Dobro, treneru, znači vjerujete u mene. Možete se opustiti - prepričao je Verratti. 

Čudesni golovi koje Ibrahimović zabija postali su svakodnevnica u klubu. Talijanski veznjak dodaje kako su se već navikli na Zlatanove majstorije.

- On je takav. Ima puno samopouzdanja što ga čini velikim igračem. Na treninzima radi na svemu. Navikao nas je na majstorije. Ono što vidite na utakmica mi stalno gledamo na treninzima s njime - kazao je Verratti.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • plavka11 11.01.2015.

    KOJA LEGENDA HAHAHHAHAHA

  • El Tractor 08.01.2015.

    Šteta što ovakav igrač još nije nikad osvojio Lp, doduše nema ni sreće jer uvijek u krivo vrijeme ode iz kluba...

  • hattrick 08.01.2015.

    Naporan si vise!

Komentiraj...
Vidi sve komentare