To je to što me zanima!

Ibrahimoviću prijeti trogodišnja suspenzija zbog kladionice?

Naime, kako piše švedski list Afnobladet, Zlatan ima udio u vlasništvu kladionice Bethard koja je prijavljena na Malti, a prema pravilnicima Uefe i Fife, nitko iz svijeta nogometa ne smije imati veze s kladionicama
Vidi originalni članak

Zlatan Ibrahimović u 40. godini proživljava novu mladost u dresu Milana, ali uskoro bi to moglo biti naprasno prekinuto ako Fifa i Uefa pokrenu disciplinski postupak protiv njega.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, kako piše švedski list Aftonbladet, Zlatan ima udio u vlasništvu kladionice Bethard koja je prijavljena na Malti, a prema pravilnicima Uefe i Fife, nitko iz svijeta nogometa ne smije imati veze s kladionicama.

Kako piše navedeni list, kompanija Unknown AB, čiji je vlasnik švedski nogometaš, je 2018. godine, dok je on igrao za L.A Galaxy, kupila 10 posto dionica navedene kladionice.

Direktor Betharda, Erik Skard rekao je kako Zlatanova tvrtka i dalje ima udio u vlasništvu kladionice, a to znači da bi Uefa i Fifa mogle pokrenuti postupak protiv njega. 

Prema pravilima Fife, ako se dokaže da Ibrahimović ima veze s kladionicom i ako se utvrdi sukob interesa, nogometašu Milana prijeti trogodišnja suspenzija i 100.000 eura. Da može birati, sigurno bi izabrao drugu opciju koja ga ne bi previše pogodila.

Fifa i Uefa zasad nisu pokrenule postupak protiv Ibre, a on se samo može nadati da će tako i ostati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Verbatim 21.04.2021.

    Baš njemu treba kladionica hahaaaaaaahaaa gluposti

  • Freankye 14.04.2021.

    Dobro,sad ce se pripremit za ulogu u Asterixu

  • sjena86 14.04.2021.

    Dan kada oni daju ibri ovu smjesnu suzpenziju o kojoj vi pricate je dan kada vanzemaljci slete u capljinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare