To je to što me zanima!

Ibričić: Da su danas izbori, pobijedio bih i tog Keruma

Laska mi što navijači žele da u Splitu završim karijeru. Postoji i ta opcija, no moguće je i da odem ranije, rekao je Senijad za bosanski San
Vidi originalni članak

Split je zaluđen, a jedan od glavnih "krivaca za to je Senijad Ibričić, koji je "glava i rep" u Hajduku. Čovjek igra u životnoj formi, zabija, asistira, zaista ga je gušt gledati. Dobio je i nagradu Torcide za najpožrtvovnijeg igrača prošle sezone, Ibri sve ide. Nedavno je izjavio kako bi u Hajduku mogao ostati do kraja karijere. No s obzirom kako igra, teško da ćemo ga gledati u susretima protiv Slaven Belupa, Cibalije, Intera... Prije će to biti negdje u ligama petice, jer Ibra je "tražena roba".
- Laska mi što navijači žele da u Splitu završim karijeru. Postoji i ta opcija, no moguće je i da odem ranije - rekao je Senijad za bosanski San.
- Da su danas izbori za gradonačelnika Splita vjerojatno bih pobijedio Željka Keruma - dodaje kroz smijeh Ibričić.
I nije daleko. Svi znaju za njega, svi se žele fotografirati s njime, Ibra je zaludio Split. A osim uzvrata s rumunjskom Unireom, Ibričić nešto iščekuje još i više.
- Supruga treba roditi svaki trenutak. Jedva čekam da postanem otac. Molim Boga da sve prođe u redu. Igram i mislim na suprugu. Ona i ja smo imali težak životni put, sada uživamo - izjavila je najveća zvijezda HNL-a.
Osim Hajduka, Ibričić će igrati i veliku ulogu u reprezentaciji BiH koja uskoro počinje kvalifikacije za Euro. Utakmica s Luksemburgom je blizu, a Ibričić je spreman, i to kako spreman.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • domagoj981 23.08.2010.

    a čuj ovog \"mar111\"...di si ti zaluto bokte?

  • mar111 23.08.2010.

    ode on iz dinama u roku 3 mjeseca, mamić će i njega najuriti

  • mlatimudan 23.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare