To je to što me zanima!

Ibričić donio bod Hajduku na gostovanju kod Osijeka

U posljednjoj utakmici drugog kola HNL-a Osijek i Hajduk igrali su u Gradskom vrtu nerješeno 2-2. Domaćini su dvaput vodili, a Hajduk se spasio...
Vidi originalni članak

Osijek i Hajduk podjelili su bodove u zadnjoj utakmici drugog kola HNL-a. Na Gradskom vrtu domaćini su vodili dvaput, no prednost uspjeli prosuti u zadnjim minutama utakmice. Osijeku je u 15. minuti vodstvo donio Vidaković udarcem s 25 metara. Izjednačenje Hajduku donosi Jurica Buljat u 36. minuti koji nakon ubačaja Ibričića lakoćom posprema loptu u mrežu. No, radost Splićana bila je kratkoga vijeka jer Osijek ponovno vodi samo dvije minute kasnije. Subašić je nakon Bukurešta opet pokazao nesigurnost. Poklonio je loptu Miličeviću koji odmah iz velike udaljenosti puca i zabija za 2-1. Početkom drugog poluvremena Hajduku je poništen pogodak, no još jednom uspijevaju izjednačiti pred sam kraj utakmice. Strinića je u kaznenom prostoru srušio Šorša, sudac pokazuje na bijelu točku, a Ibričić pogađa s 11 metara i donosi Hajduku jedan bod.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • torcidazagreb 01.08.2010.

    samo jedan i jedini hajduk!!!!!!!! Bravo majstoru sa mora!!!!!!!!!!!!!!! Ma nikad purgeri neće skužiti našu ljubav prema ajduku!!!!!!!

  • user_39279 01.08.2010.

    \"prekidaj prvenstvo, prvi smo!!\" hahahahahahahaha--e moj subašiću ...

  • Silvaa 01.08.2010.

    nakraju neče osvojit ni Hajduk , ni Dinamo , nego opet Zagreb :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare