To je to što me zanima!

Ibričić nakon potpisa: Jednoga dana vratit ću se u svoj Hajduk

Hvala Bogu sve je na koncu dobro ispalo i svi smo zadovoljni. Žao mi je što odlazim iz Splita u kome sam proveo najljepše trenutke svoje karijere i života, rekao je Ibro
Vidi originalni članak

U petak oko 16 sati po hrvatskom vremenu Senijad Ibričić u Moskvi je uspješno obavio opsežne liječničke pretrage čime je i službeno postao član moskovskog Lokomotiva. 

- Sutra se vraćam, pa se možemo čuti i porazgovarati – poručio je novinarima, no svjestan velikog interesa javnosti, ipak je odvojio vremena za nekoliko rečenica. 

- Hvala Bogu sve je na koncu dobro ispalo i svi smo zadovoljni. Žao mi je što odlazim iz Splita u kome sam proveo najljepše trenutke svoje karijere i svoga života, no odlazim u vrlo ambicioznu sredinu i u jednu od najjačih europskih liga, što će biti itekako značajan iskorak u mojoj karijeri. Ovo je za mene velik izazov ali ga se nimalo ne plašim. Život je takav, odlazim, no sigurno ću se jednoga dana vratiti u moj Hajduk i moj Split – obećao je Ibričić, koji bi se u sljedećih nekoliko dana trebao na Poljudu oprostiti od bivših suigrača, prije nego se priključi pripremama Lokomotiva u Turskoj. 

Ibričić je s Lokomotivom potpisao ugovor na 3.5 sezone, a s bonusima i premijama mogao bi zarađivati oko milijun eura po sezoni. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • golizzaledja 15.01.2011.

    ajde ne seri majke ti....

  • Sicma 15.01.2011.

    tako da se lipo vrati u svoju Bosnu kao i svi Bosanci šta su došli u naš lipi Split neka odu doma .Zasto uvjek ima sovinista? Ja sam patriota svoje zemlje svoje BIH ali neznam sto mrzis covjeka,koji je jedan od najacih igraca bio u HNL..U ostalom on je iz Sanskog Mosta,grad koji se zove i "grad cvijeca"..Tesko je njemu bilo ostaviti familiju tamo i doci u split iz lijepog takodjer grada,ali momak je igrao posteno i dobro..pa sta ti sada to smeta? Ibro care,pripremi se ti za Rumuniju valja nama na EP

  • Madridista007 14.01.2011.

    Ibro legendo,mi te volimo - vrati se uskoro!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare