To je to što me zanima!

Ibričić zabio hat-trick, treći gol dao je u "šukerovskom" stilu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Senijad Ibričić je u prijateljskoj utakmici Lokomotiva protiv mađarskog drugoligaša Sarisapa zabio tri gola. Posebno lijep bio je treći gol. Ibro je sjajno lobao golmana
Vidi originalni članak

Bivši igrač Hajduka u prijateljskoj utakmici protiv mađarskog drugoligaša zabio je tri komada. Lokomotiv je slavio 8-0, a Ibričić je ušao u 32. minuti utakmice protiv Sarisapa. Odmah je preuzeo sve slobodnjake i kornere. Prvo je izveo korner iz kojeg su Rusi poveli 3-0, a onda je uzeo stvari u svoje ruke.

Sjajno se prošetao kroz mađarsku obranu i zabio za 4-0 kraj nemoćnog golmana drugoligaša. Lokomotiv je nastavio zabijati, kao i Ibričić. Ponovno je odigrao solo akciju i zabio za 6-0. Protivnički igrači nisu mu ništa mogli. Posljednji gol zabio je u maniri Davora Šukera, sjajnim lobom s desne strane.

Lokomotiv je slavio 8-0, a Ibričić je potvrdio da je spreman uoči početka ruske sezone. Trener Lokomotiva bio je zadovoljan, no čvrsto na zemlji.

- Imali smo puno prilika pa nismo zabili. Ipak je razlika u kvaliteti velika. Najvažnije je da u novu sezonu ulazimo u dobrom raspoloženju - rekao je Yuri Krasnozhan.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • holsten 09.03.2011.

    vise gledatelja neg na maksimiru neki dan

  • Hercegovac_1 09.03.2011.

    nadam se da su ga vidili svi scauti ... iz madrida i barcelone ... hahahaha

  • icetree 09.03.2011.

    a od kad to Suker ima stila???

Komentiraj...
Vidi sve komentare