To je to što me zanima!

Ibro će sam sebi čestitati rođendan jednim golom

Ovih dana na Poljudu ne slave samo pobjedu u Maksimiru nego i rođendane Senijada Ibričića te Drage Gabrića. Slaviti žele i nakon Intera...
Vidi originalni članak

Brojnim čestitarima koji Senijadu Ibričiću stišću desnicu za dobre igre u petak su se pridružili i svi oni koji su mu poželjeli čestitati 23. rođendan.
- Sjetili su me se i u klubu, počastili smo se tortom - otkrio je. Suprugu i prijatelje izveo je na večeru.
- Nema puno slavlja, u nedjelju je utakmica. Ne smijemo protiv Intera uprskati sve lijepo i dobro što smo napravili u Maksimiru prošlu nedjelju - upozorava.
Kao rođendanski dar poželio je pobjedu i svoj gol u mreži Intera. S obzirom na to da je danas rođendan Drage Gabrića, najbolje bi bilo da zabiju svaki po jedan.
- Dinamu smo zabili obojica, mogli bismo i Interu - smije se novi ljubimac Torcide, koji je u samo 80-ak dana osvojio srca navijača Hajduka.
- Znao sam da Hajduk ima odlične navijače, ali tek sam se na Poljudu uvjerio kolika je njihova ljubav i koliko nam njihova podrška pomaže.
U sezonu je Ibričić startao sjajno, zabio je u prve tri utakmice, a onda upao u malu krizu, koja je izbrisana golom u Maksimiru.
- Imao sam naporno ljeto bez odmora. Puno utakmica i putovanja, kako s Hajdukom, tako i s reprezentacijom BiH, tako da me savladao umor.


S 'MODRIMA' ĆEMO SE 'TUĆI' DO KRAJA
Puno je novih igrača u momčadi, tako da nam je trebalo vremena da se uigramo, objasnio je malu osobnu i Hajdukovu krizu Ibričić.
- Sad smo nanizali četiri pobjede, vjerujem da ćemo tako nastaviti - nada se Ibričić, uvjeren da Hajduk može izdržati utrku s Dinamom.
- Rekao sam već da je Hajduk okupio odličan stručni stožer i igrače te da ćemo se ravnopravno nositi s Dinamom. Tako će i biti do kraja.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Baki 27.09.2008.

    čestitka iz zd.

  • torcida_4ever 26.09.2008.

    sretan rodendan! nadam se da ce ti se zelja ispunit!

  • arnes 26.09.2008.

    Ibro ce ga tri puta sebi cestitati u nedelju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare