To je to što me zanima!

Icardi blizu Juventusa: Bolje je šutjeti i biti smatran budalom

Icardi je izgubio kapetansku traku, a razlozi su prema talijanskim medijima različiti, no uglavnom svi krivnju svaljuju na njegovu ženu Wandu Naru koja je izjavama nerijetko znala stvarati neugodne situacije
Vidi originalni članak

Bolje je šutjeti i biti smatran budalom nego progovoriti pa otkloniti svaku sumnju, napisao je Mauro Icardi na svom Instagramu nakon brojnih trzavica u Interu zbog kojih mu je oduzeta i kapetanska traka.

Razlozi su prema talijanskim medijima različiti, no uglavnom svi krivnju svaljuju na njegovu ženu Wandu Naru koja je izjavama nerijetko znala stvarati neugodne situacije.

I dok je sigurno kako je argentinska mašina za golove na izlaznim vratima kluba, Calciomercato i Gazzetta dello Sport tvrde da znaju i koja je sljedeća destinacija!

Prema njima bi 25-godišnji golgeter trebao pojačati već ionako moćni i natrpani napad Juventusa u kojemu se sad nalaze naš Mario Mandžukić, Cristiano Ronaldo te Paulo Dybala, a Wanda mu je na Twitteru dala podršku:

- Naučio si nas što znači sanjati, trpjeti, boriti se, žrtvovati, plakati, vrednovati, letjeti, ostati i živjeti za ljubav. Oni koji biraju srcem nikada ne griješe.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Dustov 16.02.2019.

    Toboze frajer a sve slusa zenu ko raketa,mila majkoooooo.

  • The_Man 15.02.2019.

    ovaj za razliku od mandžuke bar zna kako je to zabit 20+ golova po sezoni!

  • Netko_Iz_Mase_1 15.02.2019.

    Da je Twain znao kakvi će ga sve likovi citirati, ne bi nikad ni bio pisac

Komentiraj...
Vidi sve komentare