To je to što me zanima!

Ide Biliću: Lokomotiv nudi 14 milijuna eura za Mandžukića

Mario Mandžukić gotovo sigurno napušta Wolfsburg, a kao nova destinacija već se neko vrijeme spominje Tottenham, no opasno je navodno 'zagrizao' i Lokomotiv
Vidi originalni članak

Trener i sportski direktor Wolfsburga Felix Magath odlučan je u novu sezonu Bundeslige ući sa značajno smanjenim kadrom i već je sastavio popis igrača koje je spreman prodati, piše tjednik Sport Bild u novom broju.

"Vukovi" trenutno pod ugovorom imaju više od 40 profesionalaca što je previše čak i za Magatha koji je poznat kao trener koji tijekom sezone koristi veliki broj igrača. Jasno je da će mnogi ovoga ljeta napustiti klub, a najugledniji igrač "u izlogu" je hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić. Nakon potvrde dolaska Basa Dosta, najboljeg strijelca nizozemske lige prošle sezone, Mandžukić je i definitivno ušao u kategoriju igrača koje Wolfsburg namjerava prodati.

Pisalo se o tome i ranije, nakon što Magath s hrvatskim napadačem i njegovim agentom nije uspio postići dogovor oko nastavka suradnje. Prvi strijelac Wolfsburga u prošloj sezoni privukao je pažnju moskovskog Lokomotiva koji, tvrdi Sport Bild, nudi Nijemcima 14 milijuna eura odštete.

U Lokomotivu bi Mandžukić surađivao sa sadašnjim hrvatskim izbornikom Slavenom Bilićem koji nakon Eura odlazi u Moskvu, ali 26-godišnji napadač navodno ima i ponudu Tottenhama.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Pe-Pe 06.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • drimomodri 06.06.2012.

    jbt još malo cijela repka če nam igrat na istoku -.-

  • Markoo1995 06.06.2012.

    ma da sad 176780679708€

Komentiraj...
Vidi sve komentare