To je to što me zanima!

Ide, ide, Petra: Martić ušla u polufinale bogatog Dubaija...

Dućanka je s trećom uzastopnom pobjedom u Dubaiju, a danas je pala i Anett Kontaveit (7-6, 6-1), stigla do polufinala tog turnira iz kategorije Premier. Što će reći da će, pobijedi li sutra Ribakinu, igrati najveći meč karijere
Vidi originalni članak

Nakon ranih ispadanja na prva dva turnira u Aucklandu i Australian Openu sada već možemo konstatirati: Petra Martić definitivno se probudila. Tj., vratila tenisu koji je igrala prošle sezone, njenoj najboljoj u karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dućanka je s trećom uzastopnom pobjedom u Dubaiju, a danas je pala i Anett Kontaveit (7-6, 6-1), stigla do polufinala tog turnira iz kategorije Premier. Što će reći da će, pobijedi li sutra Kazahstanku Elenu Ribakinu (18-3 ove godine), igrati najveći meč karijere.

Estonka Kontaveit bila je Petri ovog tjedna i najveći izazov u prijestolnici Emirata. Nije dobro krenula, ali početnih 0-2 brzo je izbrisala da bi kod 5-6 spasila set-loptu. Kada je to napravila, pa onda i okrenula 1-3 u tie-breaku, meč je postao jednosmjerna ulica u kojoj je Martić izgubila još jedan gem. 

SREDILA STRYCOVU Petra se budi: Martić izborila četvrtfinale jakog WTA Dubaija

Opet je naša najbolja tenisačica briljirala kada je trebalo zadržati servis. Danas je spasila 6/7 break-lopti, a ukupno kroz turnir impozantnih 26/30.

U istom danu s turnira su ispale Garbine Muguruza (Ribakina) i Karolina Pliškova koju je iznenadila Jennifer Brady. Posljednju polufinalisticu dat će dvoboj Halep i Sabalenke.

WTA Dubai, četvrtfinale:

Petra Martić (Hrvatska) - Anett Kontaveit (Estonija) 7-6 (4-), 6-1

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • eugen123 21.02.2020.

    Al je izgubila od Rybakine

  • GLAS-RAZUMA58 20.02.2020.

    Glavni grad Emirata je Abu Dhabi, a ne Dubai. Prijestolnica je dakle ABU DHABI. Dubai je samo jedan od 7 Emirata

  • 20.02.2020.

    Spasila set loptu lijepim bekhend volejem, nakon toga je nadmudrila i nadigrala nezgodnu Estonku, dobra pobjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare