To je to što me zanima!

Ide u Neymarov i Peleov klub: Sammir u brazilskom velikanu?

Ako ne uspijemo završiti posao sada, onda ćemo pokušati u prosincu ili siječnju. Sammir može ostati ovdje i trenirati kako bi se vratio u formu, rekao je Ricardo Gomes, izvršni direktor Santosa
Vidi originalni članak

Međunarodni dan nestalih osoba posvećujemo svim nestalima u Domovinskom ratu. Još se traga za 1922 ljudi. Ovo su njihove priče.

Bivši Dinamov as Sammir Jorge Campos (31) blizu je potpisa za brazilskog velikana Santos, piše globoesporte.com

U srijedu navečer odradio je prvu rundu pregovora s izvršnim direktorom Ricardom Gomesom.

- To je ideja, ali ne znam koliko je ostvariva. On je i dalje igrač kineskog Wuhana i bit će ga teško dovesti. Ako ne uspijemo završiti posao sada, onda ćemo pokušati u prosincu ili siječnju. Sammir može ostati ovdje i trenirati kako bi se vratio u formu - rekao je Gomes.

Sammir se, barem prema Transfermarktu, vodi kao slobodan igrač, no ako je za vjerovati šefovima kluba u kojima su slavu stekli Pele i Neymar, još Sammirova veza s Kinezima nije završena.

Obostrana želja, očito, postoji. Nekadašnji hrvatski reprezentativac tako bi potpisao za 11. klub u karijeri, a u Brazil bi se vratio igrati prvi put nakon 2006. kada je iz Sao Caetana prešao u zagrebačke 'modre'.

Posljednju utakmicu odigrao je još 28. listopada prošle godine...

Podsjetimo, Sammiru je početkom lipnja propao transfer u Crvenu Zvezde jer su Delije blokirale cijeli posao.

VIDI OVO! Suluda nogometna pravila koja sigurno niste čuli. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • Prevaratska Republika 30.08.2018.

    sammire kad se sjetim kako si odigrao u repki tu jednu tekmu, dok su se drugi vukli po terenu ili bili manje motivirani. al ti si bio svugdje po terenu i nisi imao sreće da te Ne zaustave u autu pijanog, a mogao si bit robinjo 2 u večem obujmu i čarobnom tehnikom.. meni si se uvijek sviđao kao nogometaš, samo da si imao veću motivaciju.. al šta je tu je.. živio Sammire.

  • međimurec18 30.08.2018.

    vjeciti talent

  • RobertC 30.08.2018.

    Ne znam koja im je sad to fora metat crne neke likove na slike, na ama bas svaki članak. Mislim na ove sjene što mece 24 sata na fotografijama, sta je to i sta predstavlja?

Komentiraj...
Vidi sve komentare