To je to što me zanima!

'Idemo na glavu, ovo je najbolja Hrvatska u posljednje vrijeme'

Cijela momčad mora biti na ovakvoj razini u idućim utakmicama, rekao je Ivan Perišić. Ponajbolji hrvatski nogometaš protiv Turske je susret završio u grčevima što dovoljno govori kakva je utakmica bila
Vidi originalni članak

Prvi dojam je savršen. Ovo je najbolja hrvatska momčad u zadnje vrijeme, s vrhunskim pojedincima koji se 'bacaju na glavu'. Sve je izgledalo jako dobro i nadam se da ćemo tako i nastaviti. Ovo je bio prvi korak, možda i najvažniji, ispričao je Ivan Perišić.

Hrvatski nogometaši protiv Turske doista su se bacali na glavu, svaki od njih dao je sve od sebe, a kada je tako, onda se to vidi i na rezultatu.

- Bilo je teško u prvih 15, 20 minuta, ali poslije je postajalo sve lakše. Imali smo mnogo propuštenih šansi, mogli smo si još više olakšati posao, ali nećemo se zamarati time. Najvažnije je da smo pobijedili, ali ne smijemo se opustiti, druga je utakmica jednako važna te možemo osigurati plasman u drugi krug.

A ta druga utakmica na rasporedu je u petak u 18 sati protiv Češke koja je danas namučila Španjolsku. No ako će Hrvatska biti kakvu smo je vidjeli u Parizu, ako će Modrić dirigirati igrom, ako će se ponovno svi do jednog bacati na glavu, onda će i Češka biti samo jedna u nizu.

- Modrić je zabio fenomenalan gol i takvog ga moramo gledati u svakoj utakmici. Naravno, ne samo Luku, nego cijela momčad mora biti na ovakvoj razini - istaknuo je Perišić.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Marko Pejić 15.06.2016.

    perišiću , hrvatska neka igra najbolje što zna , a mi ćemo navijati najbolje!

  • pink_lady 14.06.2016.

    Tekma protiv Turaka je bila fenomenalna, pogotovo drugo poluvrijeme. Decki su bili nabijeni emocijama iz 2008. god. Nadam se da ce se te emocije nastaviti i u drugim tekmama, jer mi smo stvarno dobri, samo se trebamo i mentalno posloziti.

  • --- DAVOR --- 14.06.2016.

    Jako sam pozitivno iznenađen jer igraju upravo onako a i razmišljaju kako sam odavno govorio da treba a to je bez filozofije i razmišljanja o protivniku, 100 na sat, trka bez prestanka, brza igra, nema veze ako izgubiš, vratiš ju jakim presingom i idemo dalje. Isto tako je jako važno za samopouzdanje osvjestit koliko smo jaki a ostat prizeman a upravo mi takav dojam odaju svojim izjavama i ponašanjem. Mislim da je ovo velika Čaćićeva zasluga jer otkad je on izbornik ko da je ovo druga momčad. Samo bi ja Vrsaljka na lijevi bek, umjesto Badelja Jedvaj na zadnji vezni jer je agresivan,brz,beskompromisan i uz njega Brozovića pa bi Modrić,Rakitić,Perišić naprijed bili bezbrižni a u napad Kramarić jer je brži, bolji dribling, udarac iz vana, obje noge, bolji od Manđukića koji samo zabija sa 5 metara glavom il uklizavanjem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare