To je to što me zanima!

Idemo po nove bodove! Trojica naših u prvih 30 u Kitzbühelu

Naši dečki ove sezone rade sjajne stvari i dokazali su da odlaskom najvećeg, profesora Ivice Kostelića, skijanje u Hrvatskoj nije nestalo. Idući vikend u Kitzbühelu vozit će čak trojica naših u prvih 30
Vidi originalni članak

Nakon što su hrvatski skijaši ovoga vikenda opet bili među osvajačima bodova u Wengenu, dobre stvari mogu se očekivati iduće nedjelje u Kitzbühelu kada će među prvih 30 u slalomu startati čak trojica naših!

SLAVIO FRANCUZ NOEL Hrvatima bodovi u Wengenu: Kolega bio 18., a Vidović 23.

Matej Vidović sa startnim brojem 30, Elias Kolega sa startnim brojem 28 i Istok Rodeš sa startnim brojem 26 ponovno će htjeti oduševiti skijaški svijet i uzeti nove bodove uz Svjetskom kupu.

Naši dečki ove sezone rade sjajne stvari i dokazali su da odlaskom najvećeg, profesora Ivice Kostelića, skijanje u Hrvatskoj nije nestalo. Jer nakon što je otišao u skijašku mirovinu, Kostelić je karijeru nastavio u trenerskom poslu i pod svoje uzeo naše dečke.

Ogroman napredak vidio se u kratkom periodu što samo govori da su naši skijaški reprezentativci na sjajnom putu i da je samo pitanje trenutka kad će netko skočiti na sam vrh i doći do svojeg prvog, pa onda i, nadamo se, još mnogo postolja u karijeri.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • MynameisNO 20.01.2019.

    Trojica u prvih 30. Bravo dečki! Tako se to radi. Nikad nismo imali trojicu među prvih 30.

  • Charlie Sheen 20.01.2019.

    Još da zubčić uđe, šteta za rodeša što nije uzeo bodove u zadnja dva slaloma, još bi popravio startni broj, rodeš i kolega mislim da stvarno mogu biti dosta dobri u slalomu pa i završavati na postoljima vidović mi se čini da će biti samo solidan od 10 do 20 mjesta vjerojatno će i imati koji top 10 rezultat, ali mi nekako ne ulijeva veliko povjerenje da će biti nešto uspješniji

Komentiraj...
Vidi sve komentare