To je to što me zanima!

'Idemo se nas dva potuć' pa da u miru gledamo Mayweathera'

Naravno, 100 posto sam siguran da bih to htio. Htio bih se boriti s Joshuom. Bila bi to sjajna prilika za mene protiv sjajnog borca. Čak mislim da bi mu mogao i parirati dobro i pobijediti ga, smatra Stipe
Vidi originalni članak

Konačno je i ta trakavica gotova - Mayweather Jr. i McGregor će odmjeriti snage u boksačkom meču u kojem je jedina i glavna poanta zaraditi što više novca. A tu će se ogrebati puno ljudi oko cijelog eventa, ne samo Mayweather i McGregor.

U cijeloj priči je i UFC-ev teškaški prvak Stipe Miočić, koji je nedugo nakon što su se glasine o održavanju borbe pojavile izazvao novopečenog teškaškog prvaka u boksu Anthonyja Joshuu. Naravno, i ovdje je riječ o zaradi.

- Naravno, 100 posto sam siguran da bih to htio. Htio bih se boriti s Joshuom. Bila bi to sjajna prilika za mene protiv sjajnog borca. Čak mislim da bi mu mogao i parirati dobro i pobijediti ga. Dobar je, ali dobar sam i ja - rekao je Stipe u svibnju ove godine.

Danas je Joshui predložio prvi korak k ostvarenju cilja. A zamislite kakva bi to predstava bila da se na istom eventu nađu Mayweather i McGregor u glavnoj te Miočić i Joshua u doglavnoj borbi. 

- Idemo se pošteno potući i nakon toga ćemo imati vremena za kolačiće i čaj prije glavne borbe - napisao je Stipe na Twitteru.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • darkoni99 18.06.2017.

    Ne mogu vjerovat kakve komentare i gluposti pišu neki . 1. Meč je isključivo zbog hrpe novaca koje će zaraditi svi uključeni u borbu . Conor nema nikakvih šansi u ali je svijestan da će zaraditi hrpu novaca koju inače može e sanjat u mma 2. Sad je i Stipe dobio inspiraciju jer je skužio koliko je love u igri . Šanse da preživi prvu rundu s Joshuom su nikakve i smiješne . Neki komentari su u rangu filma Rambo ili Rocky , ali upravo radi takvih je i organizirana borba .

  • Nananaci 15.06.2017.

    zašto uvijek mješaju borilačke sportove? neka se pofajtaju nogometaši i tenisači npr Modrić i Čilić, to bi bilo puno zanimljivije

  • rashomonn 15.06.2017.

    Videla žaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare