To je to što me zanima!

Igor Budan: Stalno sam na liniji s trudnom suprugom

Premda zna da nije prvi izbor Slavena Bilića za napad, Igor Budan očekuje svoje minute na Europskom prvenstvu u Austriji i Švicarskoj
Vidi originalni članak

Prvi je put na velikom natjecanju, prvi put će postati i otac, supruga Đina trebala bi roditi 7. srpnja.
Igor Budan trenutačno je treći hrvatski napadač, vjerojatno će ubilježiti pokoju minutu na Euru.
- Ne zamaram se time, važno je da sam spreman. I nije važno tko zabije, važno je da pobijedimo. Što se tiče krize napadača, ne bih o tome pričao, neki napadači ne zabijaju po godinu dana pa žive s tim. A i mi ćemo preživjeti ne pobijedimo li Austriju iako o tome nitko od nas ne razmišlja. Ali želimo tu pobjedu više od svega.
- Moja trudna Đina i kćerkica koja će se uskoro roditi bit će moje najveće navijačice i moja najveća inspiracija - kaže Budan, koji još ne zna gdje će igrati iduće sezone.
- Parma i Palermo su vlasnici po pola mojeg ugovora, tek će se sredinom lipnja o tome govoriti.

PONEDJELJAK 2.6 - RUČAK S PREMIJEROM
Okupili smo se opet u Sheratonu, bio je taj ručak s premijerom Sanaderom. Krenuli smo u konačne pripreme za Euro, svi su pričali da jedva čekaju da dođu u Austriju i da napokon počne taj Euro. Spremili smo stvari i obavili zadnje poslove prije odlaska.
NAPOKON počinje glazura. Već smo dva tjedna zajedno.

UTORAK. 3-6 - ĐINA MOJA, VOLIM TE

Stigli smo u Bad Tatzmannsdorf, stvarno je bio lijep doček. Općenito, lijepo je u našem kampu, priviknuli smo se polako na nove uvjete. Naravno, nazvao sam suprugu Đinu, ona je u zadnjem stadiju trudnoće, trebala bi roditi 7. srpnja. Nije mi lako.
ĐINA ZNA da je Euro najveće natjecanje u mojoj karijeri.

SRIJEDA 4-6 - PUNI SMO OPTIMIZMA

Ujutro sam nakon doručka otišao u teretanu. Idem svako jutro jer imam te male probleme s koljenom i moram jačati mišiće. Ništa posebno, to mi je već postala rutina, nešto normalno. Popodnevni trening odradili smo odlično, stvarno se odlično radi.
KOLJENO je sada dobro. Nemam više nikakvih problema.

ČETVRTAK 5.6 - INTERNET I PIKADO
Malo sam prelistao novine uz doručak iako nisam baš čovjek od novina. Više surfam internetom, tako kratim vrijeme. E da, dok neki igraju PlayStation, bilijar ili stolni nogomet, ja sam mnogo bolji u pikadu. Igramo najčešće Knežević, ja i Sharbini.
NE VOLIM kartati. To mi jednostavno ne ide. A ni playstation.

PETAK 6.6 - BEČ JE SVE BLIŽE
Evo i mene na konferenciji za novinare. Novinari? Nemam problema s njima, znam da rade svoj posao. Nekad to može biti neugodno, kao ova slika Sharbinija, ali dobro. Još jedan dan do puta u Beč, još samo jedan trening, taj je dan sve bliže, tu pred nama.
UTAKMICA je blizu, ali još se ne zamaram njome.

SUBOTA 7.6. - ZASPAT ĆU DO PONOĆI
Malo pogled u budućnost, što ću raditi danas. Ništa posebno, kao i uvijek dan prije utakmice. Put u Beč, ručak, odmor, trening na glavnom stadionu. Malo ću prosurfati internetom, čuti se s ljudima kojima trebam dati karte. Mirno ću spavati, siguran sam.
SPREMNI smo za veliku utakmicu. Siguran sam, bit ćemo pravi.








Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare