To je to što me zanima!

Igor Hinić: U Kragujevcu smo nailazili samo na ljubaznost

Nisu svi Hrvati i Srbi (za)ostali u '41-oj ili '91-oj. Nisu svi toliko primitivni da i 2019-e 'puše' priče političara koji bogovski žive od zamućivanje vode i podgrijavanja netrpeljivosti pod krinkom ovog ili onog domoljublja
Vidi originalni članak

Vaterpolisti riječkog Primorja za vikend su bili u Srbiji, u Kragujevcu. Igrali su utakmicu 2. kola novoformirane regionalne Lige 6: Radnički-Primorje 10:10.

Primorje vodi riječka i hrvatska vaterpolska legenda, Igor Hinić. Nekad svjetski sidrun, danas trener Primorjeve prve momčadi, Primorjeve mladosti.

Kako je njegovim igračima, hrvatskim vaterpolistima, bilo u srpskom gradu?

 - Nikakvih problema nije bilo. Moram naglasiti da su svi koji su bili u okruženju u bazenu i hotelu bili ljubazni. Niti u jednom trenutku nismo osjetili ništa drugo. Sve se zaoštrilo porukama preko medija, ali mišljenja sam da će se Regionalna liga nastaviti igrati. Lopta se nekako spušta na zemlju. Bila bi prava šteta da se prekine, jer naša utakmica sa Radničkim je bila zanimljiva i obostrano korisna, mladim igračima takve utakmice jako puno znače na putu stjecanja iskustva - rekao je Hinić za riječki portal SportCom.hr.

Nisu svi Hrvati i Srbi (za)ostali u '41-oj ili '91-oj. Nisu svi toliko primitivni da i 2019-e 'puše' priče političara koji bogovski žive od zamućivanje vode i podgrijavanja netrpeljivosti pod krinkom ovog ili onog domoljublja.

Zapravo, vjerujemo da je većina normalna, u svakodnevnoj potrazi sa svojom i srećom svoje obitelji. Najblesaviji su, kako to obično biva, najglasniji i "najhrabriji" (kad su u većini).

Idi na 24sata

Komentari 8

  • nolekralj 05.03.2019.

    Mozak stvarno si primitivac i zračiš zaostalo, pa nisu igrači Crvene zvezde vršili teror nad hrvatima , daj ne glupiraj se više jer si stvarno glup.

  • POTPEC 19.02.2019.

    U pravu si, nismo svi isti, ALI isto tako se i svi ne ponašamo isto. I igrači C.Zvezde bi isto tako bili ugošćeni kako si naveo "u okruženju u bazenu i hotelu". Da li se iko od igrača usudio prošetat gradom u dresovima sa amblemima države i kluba. SIGURNO NISU. A tu je ta velika razlika između njih i nas.

  • Mozak 19.02.2019.

    Neznam zašto Hrvati nebi nailazili na ljubaznost u Srbiji...Pa nismo mi tamo klali, ubijali, palili, pljačkali, rušili, nego njihovi ovdi...!

Komentiraj...
Vidi sve komentare