To je to što me zanima!

Igor Pamić: Hajduk je za mene trenutno najozbiljniji klub lige

Morat ćemo biti pametni. Hajduk je za mene trenutno najozbiljnija momčad u ligi i u daleko najboljoj formi, rekao je Igor Pamić uoči današnje utakmice u Splitu (15 h)
Vidi originalni članak

Hajduk od 15 sati na Poljudu dočekuje Istru u sklopu 12. kola Prve HNL. Splićani nakon jučerašnjeg kiksa Dinama u Zaprešiću (2-2) imaju šansu "modrima" stići na samo bod zaostatka.

- Nadam se da ćemo slomiti Istru dobrom ofenzivnom igrom - rekao je trener Hajduka Damir Burić koji protiv Pamićeve momčadi ne može računati na Ohandzu, Bašića, Pejića, Nižića, Sušića i Roguljića.

Jedan od Hajdukovih aduta je i sjajni Nikola Vlašić koji danas slavi 18. rođendan. Lovre Kalinić na korak je do rušenja rekorda Danijela Subašića po broju minuta bez primljenog gola. Kalinić nije primio gol 541 minutu, a izdrži li osam minuta protiv Istre, srušit će Danijela Subašića. 

Hajduk je jedini prvenstveni poraz doživio upravo od Istre. Pamićeva momčad u srpnju je slavila s visokih 4-1.

- Morat ćemo biti pametni. Hajduk je brža momčad od nas, vjerojatno ćemo igrati u kratkom prostoru. Hajduk je za mene trenutno najozbiljnija momčad u ligi i u daleko najboljoj formi - rekao je Igor Pamić.

Idi na 24sata

Komentari 96

  • HRvat2_1 04.10.2015.

    A na kojim je on drogama??Budimo realni dinamo je trenutno vanserijski,svi ostali hrvatski klubovi se ne mogu mjerit s njim niti po rezultatima,niti po sirini kadra.....ma po nicem

  • bbbbbrrrrr 04.10.2015.

    nemozes od propaliteta primit 3 komada, stvarno ste loši....a smijesni su ovi tovari koji su u euforiji, misle da mogu bit prvi hahahaha svake god ista prica...na.kraju ce bit borba za 3 mj i smjena trenera....

  • perobao 04.10.2015.

    Hajduk je postao Udbaski sluga, , sramota Hrvatske, mozete pobijedit ili izgubit, ali nitko vas vise ne dozivljava

Komentiraj...
Vidi sve komentare