To je to što me zanima!

Igor Pamić: Volio bih trenirati Lokomotivu, bilo bi to lijepo

Lokomotiva se jučerašnjom pobjedom protiv Santa Colome plasirala u drugo pretkolo Europske lige, a tamo bi mogla biti s novim trenerom. Igor Pamić volio bi trenirati 'lokose'
Vidi originalni članak

Lokomotiva je jedna od najorganiziranijih momčadi u HNL-u, prvenstveno zahvaljujući Božidaru Šikiću, koji radi odličan posao, rekao je Igor Pamić.

Četiri godine bio je u istom klubu kao ni jedan trener u HNL-u. Paminjo je bio duša i srce Istre te s njima radio odličan posao. Uostalom, dvaput je u istoj prvenstvenoj sezoni s Istrom pobijedio na Poljudu, a to nije uspjelo ni jednoj momčadi prije. Stoga ne čudi da je interes za njim velik.

- Iskreno, bilo bi lijepo i interesantno, ali istodobno i zahtjevno trenirati tako talentiranu momčad kao što je Lokomotiva. Počašćen sam ako o meni razgovaraju kao potencijalnom treneru - rekao je Paminjo, koji je HNL napustio u listopadu 2015. godine.

Od njegova odlaska Istra nema ni jednu pobjedu i upravo zahvaljujući bodovima koje im je omogućio Pamić ostala je u ligi. U suprotnom, ovo bi ljeto “plesali” u 2. hrvatskoj ligi.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • biberrr 10.07.2016.

    Ako se gledaju rezultati,definitivno najbolji hrvatski trener u ovom stoljeću. I s Karlovcem i Istrom je izvlačio maksimum.Volio bih ga vidjeti u Dinamu ili Hajduku! Ili nekom jačem stranom klubu,

  • 09.07.2016.

    "I ja bi htio da karam Vesnu Zmijanac, ali ne ide."

  • 09.07.2016.

    Poradi malo na sebi i svom izgledu

Komentiraj...
Vidi sve komentare