To je to što me zanima!

Igor protukandidat Vlatku: Nema nikakvih problema...

Štimac bi ovih dana trebao objaviti kandidaturu za predsjednika HNS-a. Igor bi trebao biti ozbiljan protivnik dosad nedodirljivom Vlatku Markoviću
Vidi originalni članak

Vlatko Marković već 12 godina 'stoluje' u Kući nogometa u Rusanovoj, a iako najavljuje ostanak 'do kad će htjeti', čini se kako će mu za razliku od prijašnja tri mandata posao biti znatno otežan.
Naime, Igor Štimac bi ovih dana trebao objaviti kandidaturu za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza. Da bi netko postao kandidat mora ga istaknuti županijski savez, ali kandidat mora skupiti i još šest potpisa drugih županijskih saveza (ukupno 21). Osim ako netko ne skupi 16 potpisa, ide se na glasanje, a tamo 26 od 50 zastupnika mora dignuti ruku za pobjedu nekog od pretendenata za vrh HNS-a. Štimca bi trebao 'nominirati' Hajduk, odnosno splitsko-dalmatinska županija. Igor navodno u rukavu ima i 10 potpisa što bi značilo da će biti vrlo ozbiljan protivnik Vlatku. Zasad svi šute, tako i Svaguša koji se najviše želi riješiti Markovića.
- Hajduk nema svog kandidata u ovom trenutku, ali sigurno da ćemo se u bliskoj budućnosti odučiti za čovjeka koji će dostojno prezentirati hrvatski nogomet u cjelini. To je temeljni kriterij, da prvi čovjek HNS-a ravnopravno zastupa interese cijele Hrvatske, a ne jedne sredine kao što je slučaj s Markovićem - rekao je predsjednik 'bilih' za SN.
Mnogima je Markovića dosta, a 'grijeha' je napravio dosta. Promašena kandidatura za Europsko prvenstvo, famozni kamp u Tuhelju, centralizacija reprezentacije, sustavno zanemarivanje HNL-a i problema oko njega...
Kad se svemu nadoda da bi Maminjo mogao 'nominirati' i Šukera, onda je jasno da će biti burno u prosincu. Vidjet ćemo hoće li i tad Marković reći svoju poznatu rečenicu:
- Nema nik'ih problema.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Th 1950 26.09.2010.

    Stavite za predsjednika nekog neutralnog koji ne navija ni za Hajduk ni Dinamo ....

  • holsten 26.09.2010.

    problem je taj sto ljudi poput bobana i sukera nezele imat s govnima posla...

  • OdjebJeLansiran 26.09.2010.

    Ako se pojavi Šuker. Svoje će glasove dat Markoviću a otet ih Štimcu, - Markoviću ne mogu ništa. Mafija

Komentiraj...
Vidi sve komentare