To je to što me zanima!

Igor Štimac u Pločama gledao Hajduk, a Torcida ga vrijeđala

Štimac je došao podržati prijatelja i dugogodišnjeg suradnika Mišu Krstičevića. Ipak, neki nisu bili oduševljeni njegovim dolaskom. Počastili su ga nizom uvreda, među ostalim i "J... te Mamić"
Vidi originalni članak

Hajduk je u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa s 2-0 slavio u gostima protiv Jadrana u Pločama. 'Bili' su poveli u 72. minuti autogolom Davida Martića, a Emir Sahiti potvrdio je pobjedu splitskog kluba golom u sudačkoj nadoknadi.

ŠEF OSIGURANJA 'BILIH' 'Lakše je osigurati predsjednika države nego igrače Hajduka na ovakvim malim utakmicama'

Tribine u Pločama bile su krcate. Mnogi su usred radnog tjedna iskoristili priliku kako bi pogledali prvu službenu utakmicu Hajduka u Pločama, a svojim dolaskom iznenadio je i izbornik indijske reprezentacije, Igor Štimac (56).

POGLEDAJTE VIDEO: Svi žele potpis Marka Livaje

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Štimac je došao podržati prijatelja i dugogodišnjeg suradnika Mišu Krstičevića. Ipak, neki nisu bili oduševljeni njegovim dolaskom. Počastili su ga nizom uvreda, među ostalim i "J... te Mamić". Podsjetimo, u posljednje je vrijeme izbornik Indije jedan od većih kritičara Hajduka, a to očito 'nije sjelo' nekima. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 01.11.2023.

    Svi vi koji volite plave da ste imalo ljudi nebi nikad pisali ništa o drugima jer tko je sve vas vodio i na koji način, je užasno odvratno i totalno nekorektno

  • 01.11.2023.

    Perinjo, ne znam čiji si navijač, ali reci mi koja skupina ne vrijeđa one druge? Jedino Podravske štuke

  • 01.11.2023.

    Fredkremenko, zar je svatko bez dlake na jeziku odmah i gospodin? Ili to priča mržnja iz tebe?

Komentiraj...
Vidi sve komentare