To je to što me zanima!

Postaje izbornik: Hrvatska u 'kvalama' za EP protiv Tudora

Azerbajdžan se u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine nalazi u skupini s Hrvatskom, a od 2014. do 2017. godine na njihovoj je klupi sjedio Robert Prosinečki...
Vidi originalni članak

Igor Tudor uskoro bi mogao postati izbornik Azerbajdžana. Tamošnji portal Sportal.az puno je prostora dao potrazi za novim izbornikom, a među glavnim kandidatima za tu poziciju nalazi se Igor Tudor. Hrvatski stručnjak već je neko vrijeme bez angažmana, a u trenerskoj je karijeri vodio Hajduk, PAOK, Karabukspor, Galatasaray i Udinese.

Azerbajdžan se u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine nalazi u skupini s Hrvatskom, Walesom, Slovačkom i Mađarskom. Tu je reprezentaciju od 2014. do 2017. godine vodio Robert Prosinečki, njega je onda naslijedio Gurban Gurbanov koji je paralelno vodio i Qarabag.

No, tamošnji nogometni savez nije bio oduševljen tom dvostrukom ulogom Gubranova, pa je on sam u prosincu prošle godine napustio izborničku klupu. Azerbajdžan je sada u potrazi za novim rješenjem, a Igor Tudor jedan je od glavnih kandidata tamošnjih medija...  

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Golfgti230 04.01.2019.

    Prevara a ne trener. Kao i onaj Nikola Jurčević, Tv serviser .

  • NIKE 04.01.2019.

    Vrlo dobar trener koji ima jako loš PR, točnije gradi lošu medijsku sliku o sebi. Bilić je pak čovjek kojeg će većina zavoljeti, i tako je bilo od Turske do Engleske , ali njegov je problem što je analitičar, a takva vrsta ljudi nikada ne osvaja puno trofeja. Tudor bi mogao daleko napredovati samo ako bi malo poradio na svome imidžu.

  • crodark_1 04.01.2019.

    Eto nam sigurnih 6 bodova.

Komentiraj...
Vidi sve komentare