To je to što me zanima!

Igor Tudor se odmah ispričao pa otkrio: Razgovarao sam s Bokšićem i gledao sve utakmice

Prijelazni rok nije izravno moja briga nego čelnika kluba. Igrači će, kao i u svim klubovima, dolaziti i odlaziti..., rekao je hrvatski stručnjak koji je preuzeo francuskog velikana
Vidi originalni članak

Igor Tudor (44) predstavio se na press konferenciji u Marseilleu i na početku - ispričao što ne govori francuski jezik! Pričao je na talijanskom.

- Vlasnika kluba Franka McCourta upoznao sam prije dva dana, večerali smo s predsjednikom Pablom Longoriom i ostavio je dobar dojam na mene. Jako voli klub i razgovarali smo o onome što nas čeka ove sezone.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koliko znate o Olympiqueu?

- Svi znaju koliko je to velik klub, razgovarao sam o tome s prijateljem Alenom Bokšićem (igrao za Marseille od 1991. do '93., nap .a), znam sve igrače, gledao sam sve utakmice prošle sezone.

Kakva je vaša nogometna filozofija?

- Ako počnem o tome govoriti, bit ćemo ovdje do sutra, haha. Želim intenzivnu, organiziranu, hrabru i napadačku igru, ali ne na uštrb obrane. Moj je cilj da ljudi ne odlaze sa stadiona razočarani.

A koji vam je cilj u Ligi prvaka?

- Da imamo jasan identitet, s loptom ili bez nje. Potom, uvijek je važna pobjeda, pogotovo kad znate povijest kluba u tom natjecanju. Znam da dugo čekate velik uspjeh, radit ćemo na tome svaki dan na treninzima.

Imate li radije svoju jezgru igrača ili ih volite rotirati?

- Igrat ćemo puno utakmica. Imam bazu od 15-16 igrača, ali svatko može dobiti šansu. I nemam problem staviti 20-godišnjaka ako je bolji od konkurenta. Samo je teren mjerilo, treninzi i utakmice.

Jeste li razgovarali o prijelaznom roku i na kojim biste pozicijama voljeli pojačati momčad?

- Prijelazni rok nije izravno moja briga nego čelnika kluba. Igrači će, kao i u svim klubovima, dolaziti i odlaziti...

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Čeljo Brtika 05.07.2022.

    Rekao bih da neće tamo dugo biti.

  • Z.a.c 05.07.2022.

    Sretno

  • hmuhamedbu 05.07.2022.

    uh do 31.12 već bivsi to je tako sa hr trenerima

Komentiraj...
Vidi sve komentare