To je to što me zanima!

Igor Vori najkorisniji igrač, Lac i Čupić u naj-postavi

Naš pivot proglašen je prvim igračem turnira, dok je najbolji golman Thierry Omeyer. Prvi strijelac je Lazarov, a u sedmorci turnira su dvojica naših
Vidi originalni članak

Po tri hrvatska i francuska igrača su u najboljoj sedmorci Svjetskog prvenstva, a jednog čovjeka u prvoj postavi imaju brončani Poljaci. Na golu je najbolji golman SP-a i svjetski prvak Thierry Omeyer, a u postavi su i dvojica njegovih suigrača, Nikola Karabatić kao srednji vanjski i Michel Guigou kao lijevo krilo. Na desnom krilu je sasvim zasluženo naš Ivan Čupić, najbolji hrvatski strijelac, a na crti je prvi čovjek prvenstva Igor Vori.
Možda i najveće iznenađenje izbora je uvrštavanje Blaženka Lackovića, kojem su očito 'honorirali' vrlo dobru igru u finalu. Blaž je odigrao vrlo dobar turnir, ali ovo je ipak malo iznenađenje. Ugodno, naravno. Na poziciji desnog vanjskog je Marcin Lijewski, Poljak koji u Hamburgu igra zajedno s Lackovićem.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • BBBoXer 02.02.2009.

    lac najbolji na svijetu !!!!!!!!!!!

  • ubojica mekog srca 02.02.2009.

    Svaka čast Voriju i Blažu ali Čupić je naš ponos i slava čovjek igra sa 9 prstiju bolje nego sa 10.ČUPIĆU JOŠ JE PRED TOBOM PUNO POGODAKA I BLISTAVIH TRENUTAKA I NADAM SE DA ĆEŠ PONIZITI JOŠ PUNO GOLMANA:))))))))

  • Hrc_dinamo 01.02.2009.

    Mislim da omeyer nije trebo bit u postavi,već alilović omeyer živi na staroj slavi još iz norveške i njemačke,alilović je zaslužio bit u postavi...al bravo naši!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare