To je to što me zanima!

Igra im je bila za pet, ali frizure nisu za više od nule

Neki od najboljih nogometaša željeli su zadivjeti svijet 'ludim' frizurama, no često su im ideje bile čisti fijasko zbog gluposti koje su činili s kosom
Vidi originalni članak

Što to Ronaldo nosi na glavi malo iznad čela, zapitali su se gledatelji diljem svijeta ugledavši Brazilčevu novu frizuru na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji 2002. godine. Odgovor im je ponudio engleski dnevnik The Sun nekoliko godina poslije. Ronaldovu obrijanu glavu s malo kose u obliku polumjeseca iznad čela proglasio je najlošijom frizurom u povijesti nogometa.
Odmah iza najboljeg strijelca SP-a svih vremena Englezi su ugurali karizmatičnoga čupavoga kolumbijskoga kapetana Carlosa Valderammu. Bivšem nigerijskom reprezentativcu Taribu Westu čudnovate kečkice osigurale su treće mjesto.
Neznatno bolje u Sunovu izboru prošli su veliki engleski nogometni idoli Kevin Keegan i David Beckham. Iako Becks ima status izrazito modno osviještenog muškarca, novinare Suna nije osobito oduševio njegov irokez iz 2001. godine.

TOP LISTA NAJGORIH FRIZURA:
1. Ronaldo
2. Carlos Valderamma
3. Taribo West
4. Jason Lee
5. Kevin Keegan
6. Chris Waddle
7. David Beckham
8. David James
9. Marouane Fellaini

Idi na 24sata

Komentari 5

  • casio 15.04.2009.

    Da bi bio nogometaš ne treba biti pametan. Puni su para pa se za njih lijepe razni modni i ini savjetnici pa im savjetuju budalaštine koji ovi naivci popuše.

  • tolo 15.04.2009.

    Isfurana tema već odavno

  • MaliRadojica 14.04.2009.

    Ma kao da su bitne frizure.Oni koji ih vole stvarno, vole ih zbog njhi samih,bez obzira na frizure.A sponzorusama takodje nisu bitne frizure sve dok su popularni i bogat.Njah :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare