To je to što me zanima!

Igrač Fenera Fabio Bilica pod drugim penale kopa...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Fabio Bilica iskopao je rupu protivničkom igraču uoči izvođenja penala na derbiju Fenerbahčea i Bešiktaša. Ovaj je pucao penal i - promašio...
Vidi originalni članak

Njegov Fenerbahče na svom je stadionu vodio protiv Bešiktaša već od prve minute, no Fabio Bilica (31) čvrsto je odlučio napraviti neku svinjariju. Skrivio je penal, sudac nije vidio. Povukao je protivničkog igrača za kosu, sudac opet nije primijetio. Konačno je uspio u 65. minuti. Nasrnuo je na Finka, a njegov prijatelj sudac pokazao je na bijelu točku.
Ali eto opet tog Brazilca Bilice! Došao je do bijele točke i kopačkom na njoj - iskopao rupu! Napadač Bešiktaša Bobo pokušao ju je zakrpati, pomogao mu je i sudac, ali nije uspio. Kako god pokušao namjestiti loptu, upadala je u rupu. Na kraju je odustao. Zaletio se, opalio i - promašio. Fenerbahče je dobio utakmicu 1-0 i ostao u utrci za naslov.
- Sramota! Bilica je tim potezom osramotio sebe, ali i dres koji nosi. Dužan je ispričati se suigračima, protivnicima i navijačima - govorio je ljutiti trener Bešiktaša Mustafa Denizli. U kritiziranju brazilskog stopera priključila mu se cijela turska javnost. No čim su počele priče o mogućem otkazu Bilici, Fenerbahče je učinio suprotno. Ponudili su mu novi ugovor!
- To ionako nije bio penal. Sudac je to očito shvatio i zato ga nije upozorio - misli trener Fenerbahčea, Nijemac Christoph Daum.
Fernando Torres nedavno je isto pokušao učiniti Rooneyu. Ali Wayne je ipak veći frajer, njemu rupa ne smeta da zabije.

ŠEVČENKU JE U VENEZIJI USPIO OBRANITI PENAL
Igrajući za Veneziju, u ogledu s Milanom Fabio Bilica zamijenio je isključenoga golmana, koji je skrivio penal. Loptu je uzeo Ševčenko, ali Brazilac se nije uplašio. Bacio se i obranio penal sjajnom Ukrajincu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • seperate_ways 21.04.2010.

    debil ovome bi tribalo na utakmici poslat kojeg martina taylora i shawcrossa na njega pa se ne bi pravio pametan

  • possesed 21.04.2010.

    umro sam od smijeha

  • kun aguero 21.04.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare