To je to što me zanima!

Igrač NFL-a skinuo protivniku kacigu i odalamio ga po glavi!

Zanijemili su svi prisutni, a televizijski komentatori jedva su izustili:  'Ovo je najgora stvar koju smo ikada  vidjeli u profesionalnom sportu!' na udarac Mylesa Garretta na protivničkog igrača
Vidi originalni članak

NFL momčad Cleveland Brownsi svladali su Pittsburgh Steelerse u četvrtak 21-7, ali je pobjeda ostala u sjeni nemilog incidenta s terena. Naime, defensive end Brownsa Myles Garrett strgnuo je kacigu s glave Pittsburghovog quarterbacka Masona Rudolpha, a zatim ga njome 'tresnuo' po glavi. 

Šokirale su se pune tribine, zanijemili su svi prisutni, a televizijski komentatori jedva su izustili: 'Ovo je najgora stvar koju smo ikada  vidjeli u profesionalnom sportu!'

Nije jasno zašto je Garrett baš tako burno reagirao budući da je u tom trenutku do kraja ostalo tek osam sekundi, a Cleveland je već imao osiguranu pobjedu. Sada zbog nepromišljenog i potpuno nesportskog ponašanja čeka kaznu koja će u najblažoj verziji biti suspenzija narednih nekoliko utakmica. 

Neugodna situacija započela je kada je Garrett srušio Rudolpha na tlo nakon što je već bacio loptu. Rudolph se razljutio i povukao Garrettovu kacigu, a zatim je isto učinio i defensive end Brownsa, ali puno čvršće i strgnuo kacigu protivnika, a zatim ju iskoristio kao oružje i lupio po Rudolphovoj glavi. 

Naravno, dotrčali su i drugi igrači i nastala je tučnjava koju su suci ubrzo prekinuli.

I suigrači su 'poludjeli' na Garretta i javno poručili kako takvom ponašanju nema mjesta na terenu. 

- To je ugrožavanje drugog igrača i momčadi. Nedopustivo. Ne zanima me što je bio povod. Sada će uz sve biti i suspendiran i tako naštetiti vlastitoj momčadi - rekao je za Fox quarterback Brownsa Baker Mayfield.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • GGs2 15.11.2019.

    Bravo Flash, nek vidi kog ce iduci put povlacit za kacigu

  • Obi-Wan Kenobi 15.11.2019.

    Članak o NFL-u, jer ja to dobro vidim?

  • 15.11.2019.

    bit ce kazni

Komentiraj...
Vidi sve komentare