To je to što me zanima!

Igrač odluke John O'Shea: Ništa još ovdje nije gotovo

Sami smo krivi što nakon prvih 45 minuta nismo vodili i puno uvjerljivije. No Almunia je bio doista sjajan, rekao je strijelac jedinog gola u utakmici
Vidi originalni članak

Sve u svemu, možemo biti zadovoljni, rekao je nakon ogleda s Arsenalom jedini strijelac John O'Shea. Irski branič zaigrao je na desnom boku, a zabio nakon kornera. Spretno je reagirao na loptu koju je dotaknuo Mikael Silvestre.
- Željeli smo ih stisnuti na njihovu polovicu koliko god je to moguće. Cilj je bio konstantno pritiskati Arsenal i doći do što više šansi. I to je funkcioniralo jako dobro, pogotovo u prvom poluvremenu - objasnio je O'Shea plan Uniteda za ovu utakmicu. Doista, u prvih 45 minuta Arsenal se teško sastajao s loptom, tek je u nastavku pritisak Uniteda malo splasnuo.
- U nekim razdobljima mi smo dominirali i u drugom dijelu, no Arsenal je odlična momčad, njima nije lako uzeti loptu - kaže O'Shea. Jedino on je zabio, nisu uspjeli ni Tevez ni Rooney ni Ronaldo. A za to velike zasluge ima i golman Arsenala Almunia.
- Almunia je stvarno imao nekoliko čudesnih obrana. No sami smo krivi što nismo uvjerljivije pobijedili, igrom u prvom poluvremenu trebali smo doći do nekoliko golova razlike - misli O'Shea, koji će dan nakon utakmice proslaviti 28. rođendan. A za šest dana će, nada se, slaviti i prolazak u finale Lige prvaka.
- Imamo vodstvo, sačuvali smo naš gol, a dobro znamo da smo u stanju zabiti svakome u gostima. Pa tako i na Emiratesu - tvrdi John O'Shea, ali i dodaje:
- Ma nije ovo gotovo ni izbliza, definitivno nije.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • milangirl86 30.04.2009.

    Rasturite ih u Londonu.

  • tahuti 29.04.2009.

    pa nije kad ih danas niste izbušili.jbg

Komentiraj...
Vidi sve komentare