To je to što me zanima!

Igrač Real Sociedada oduševio: Na utakmice putuje biciklom...

Nakon utakmice s Getafeom Ander Barrenetxea primijećen je kako na biciklu odlazi sa stadiona, a zatim ga je vratio na mjesto na kojem ga je i preuzeo te se zaputio kući. To mu je stalna praksa
Vidi originalni članak

U redovima Real Sociedada stasa jedan vrhunski mladi igrač. Radi se o Anderu Barrenetxei (17), neugodnom krilnom igraču koji je ove sezone za baskijski klub odigrao šest utakmica.

Osim svojim nogometnim umijećem pažnju je privukao i nečim gotovo pa nesvakidašnjim u modernom nogometu. Naime, još nema vozačku dozvolu pa na utakmice putuje iznajmljenim biciklom.

Nakon utakmice s Getafeom primijećen je kako na biciklu odlazi sa stadiona, a zatim ga je vratio na mjesto na kojem ga je i preuzeo te se zaputio kući. Zdrav život i vožnja biciklom očito mu je draža od zivkanja i moljakanja starijih suigrača za prijevoz. Španjolci pišu da ga tu i tamo ispred stadiona dočekaju roditelji ili prijatelji, ali uglavnom putuje na dva kotača.

Barrenetxea je za Real Sociedad debitirao u prosincu 2018. godine kada je imao 16 godina te je postao prvi igrač rođen u 21. stoljeću (27. prosinca 2001.) koji je zaigrao u elitnom razredu španjolskog nogometa.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MOONZz 29.04.2019.

    Pa ima 17 godina, sto bi trebao limuzunom? Jos nema vozacku nornalno da ce biciklom ici.

  • tiha voda_492 29.04.2019.

    Pohvalno

  • 29.04.2019.

    Dok ne zaradi dovoljno da kupi neku 'pilu. Tako je i Silvio Marić na treninge išao tramvajem. Kasnije najnoviji X5.

Komentiraj...
Vidi sve komentare